Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja Dusia wczoraj miala goraczke na wieczor,caly dzien dziwnie sie zachowywala i bylam pewna ze cos z nia jest nie tak Dzisiaj rano obudzila sie w lepszym nastroju ale dalej bardzo senna,spi juz 1,5godziny
mam nadzieje ze poprawi sie jej do wyjazdu :-(
:-);-)
I jak dzisiaj spedziliscie dzien??Gdzie wkoncu pojechaliscie??
chyba ja jakas jelitowka dopadla,jak nie ma goraczki.Ja zawsze jak dzieci nie maja temperatury wychodze na dwor
Gorzej jak C
i gdzies tam zwymiotuje

A kiedy jesT tEN Wielki dzien dla Matyldy??bo chyba nie doczytalam

My mamy w kuchni

po tym jak kuchnie i lazienke wyremontowali

Claudia tez na poczatku jak nie wiedziala jeszcze o co tam chodzi tak dziwnie w tym siedziala ale pozniej jak zaczela sie odbijac i skakac bylo ok :-) a to zamkniecie mam dam Ci przy najblizej okazji ja tegonie zakladalam bo nie chcialo mi sie pozniej tego otwierac i zamykac przy zmianie baterii :-)

tyle ze ta Esholt z racji tego ze obawaimy sie dalekiej jazdy autem z Nati,a leku jesz dla niej nie mam:-(
mily gest ze strony sasiadki

jestes niezadowolona

:-):-)

.Nikomu nie chce pisac
.Pogoda za oknem kiepska i niewiadomu co tu na dzisiaj zaplaniowac
.Dobrze że chociaż wczoraj było trochę słoneczka
.Brat w trasie a ja w stresie żeby dotarł szczęśliwie i żeby wszystko było Ok.
.
.I nawet jak mały nie siedzi w skoczku to widac że siedzenie leci lekko na prawą stronę wiec to nie jest jego wina,ale spoko już sobie wszystko wymierzyłam i trochę przerobię i będzie ok.A Oli bardzo zadowolony i chętnie skacze
;-).Krystian trochę rozczarowany ze nie może wchodzic do środka
.A co do tej przykrywki to trzymaj ją dla mnie bo jest mi bardzo potrzebna ze względu na Krystiana bo jak się skapnie ze jej niema to będzie go korcic żeby tam majstrowac a baterie są bardzo szkodliwe więc nie chcę ryzykowac
.
.
?
U MNIE PRZELECIAŁ SZYBKO I SZAMPAŃSKO 
;-)
MIELIŚMY KOLEJNEGO GRILLA Z SĄSIADAMI 

DZIŚ BĘDZIEMY SIĘ LENIĆ
BO POGODA NIE BARDZO 

A DO MNIE NIE
NAWET NIE WIEM CZY MAM JUTRO JECHAĆ 

MOŻNA WYBRAĆ JAKIEJ WIELKOŚCI CHCESZ MIEĆ DZIURKĘ
:-) NAPISZ POTEM CZY BRAT DOJECHAŁ SZCZĘŚLIWIE