Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
DORIS-jasne,przyjedz sama po szkole
Przeciez bliziutko do mnie masz, a ja i tak na 11 dop zapraszam wiec akurat;-);-)
Przeciez bliziutko do mnie masz, a ja i tak na 11 dop zapraszam wiec akurat;-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeciez bliziutko do mnie masz, a ja i tak na 11 dop zapraszam wiec akurat;-);-)

:-)

a tez sobie pomyslalam ze spiworek z wozka do sanek moge wziasc przeciesz
mieszka nam sie o wiele wiele lepiej tam mielismy tylko jedna sypialnie i salon to za malo przy dziecku teraz mala ma swoj pokój i nie przewracam sie o jej zabawki :-)
U nas to jest mega duzo sniegu
Z jednej str sie ciesze bo jak wyjde na dwor z ninuka to pewnie bedzie miala radoche
ale za to ja uziemiona bo w auto nie ma szans zebym wsiadla
Mam nadzieje ze troche stopniejezebym nie bala sie jezdzic

a jesli nie to jak bede mocno zdesperowana to przyjade autobusem
tylko bedziesz musiala mnie poinstruowac gdzie mam wysiasc i jak dojsc
chyba ze ktos jeszcze wybiera sie autobusem? a co do sanek to tez zaraz bede zamawiala chyba

zdrowka dla Ciebie i duzo spokoju
a swoja droga to Wy czesto chorujecie
obyscie sie juz pozbyli wszystkich chorob na zawsze

chcialam isc do parku,ale u nas na chodniku sniegu to ze 20 cm chyba,wiec tylko po podworku pochodzilismy i to nie za dlugo bo uparciuch tekawiczek nie chcial zalozyc i po 15 min byl lodowaty juz!masakra z nim,a dzisiaj jest nie do zniesienia,zly dzien ma chyba,dzieki za slowa otuchy w mojej spawie,zawsze sie nakrece,naczytam na necie ze uplawu to moga doprowadzic do jakiegos zapalenia a to do wczesnego porodu itp...z pawelekim sie naogladalam porodow,naczytalam o wypadaniu czopa to 2 tyg przed porodem co chwile sprawdzalam czy moze juz mi wypada

nawet nie probuje bo jeszcze z wysilku urodze

zupa gulaszowa..mniammmmm,szkoda ze nie dotrzesz do graziul:-(ale jak nasze dzieci maja katar to i tak przychodzimy na spotkania bo wszedzie mozna sie zarazic:-)

przeciez zmarznac mozna pod takim czyms:-)ja nie widzialam nigdzie normalnej malej kolderki takiej co sa do normalnych lozeczek 

Póki co podoba mi się, pewnie jak długo się będzie utrzymywac to zacznę na nią narzekac

Ciężarna koleżanka się tam 

ale z pożytkiem dla mnie bo posprzątał kuchnię

ide zaraz lulu

:-)Pod wieczor zachcialo nam sie jechac po zakupy,ale to dobrze bo chemia mi sie pokonczyla ,a planowalam porzadki;-) Przy okazji kupilismy juz malej preznt na Mikolaja
kurujcie sie
jesz bedzie okazja sie poznac

i budka materialowa,a przykrycia nie mam
ale ja mam po Nati kolorowa kolderke mala,pozatym i tak nie uzywalam jej bo u nas str gorac w domu,wiec pajacyk i przykrycie kocykiem to az swiat
;-)

ja juz na nozkach dzis Wiki do szkoly bo mi zaden sms nie przyszedl ze szkola zamknieta ale cos mi sie zdaje ze zostanie w domu w lozku ale to sie okaze jak wstanie bo jak ja dotknelam to jakby miala goraczke :-