reklama

Mamy z Bradford

ANIA1812-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
KASIA-BUZIAKI DLA KRYSTIANA!!!
hejka,u nas srednio,mlody kaszle,z nocha mu leci a przez to taki merudny,ze:szok:.tylko by na kolanach przesiedzial i baja baja sie drze.juz mam dosc:-(
graziul-mam nadzieje,ze sie nie pogniewalas ze nie dostarczylam paczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:moze w tej przerwie miedzy swietami a sylwkiem ci podrzuce,co??moj tez sie rozgadal ostatnio lezal z A w sypialni,a ja sie putam a kto tu tak lezy,a on Pabel i Andzeń,chlopy :-D:-D
agaam-oby jej sie odmienilo,dobra godzinka jak dziecko spi:-D
doris-ja z racji tego ze w tym roku swieta bz zadnych wydziwien jak u graziul,zakupilam juz prawie wszystko,nawet wedline i poprosilkam zeby mi zapakowaly prozniowo,bo w tamtym roku 2 godziny stalam w pikniku:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
ragazza-ty chyba pytalas o drozdze,jak nie kupilas to wczoraj byla dostawa w pikniku i w lodowie bylo pelno.prezenty oba superowe:-)
tynia-brzusio naprawde wyglada super;-)
sylwia-nie boj żabki,krecika nie zjem:-D:-D:-Dwczoraj juz z sypialni pisalam do A smsa,zeby mi przyniosl szybko 3 pomidory:-D:-D:-Dbo nie chcialm krzyczec zeby malego nie obudzic a samej mi sie wstac nie chcialo:szok:
tymczasem ide cos zjesc:-D:-D:-D:-D

reklama
Ania 1812 -WSzystkiego naj naj naj :-) Duzo zdrowka i szczescia!

Kasia - dla Krystianka najserdeczniejsze zyczonka urodzinowe :-)

No, ja tylko na chwile bo zraz wychodzimy na urodzinki. Co do prezentu - wywiad zadzialal i dowiedzialam sie, ze moja sasiadeczka ma juz ze 3 zestawy ciastoliny, i skelp tez juz ma porzadnie wyposazony. Nie wiedzialam co jej kupic w koncu, to kupilam jej tablice z jednej strony na krede, a z drugiej na flamastry z jej ulubienica Peppa Pig. Mam nadzieje ze tez jej sie spodoba.

Od rana pieklam dzis orzeszki. Schowalam je gleboko do szafki, w wigilie je napelnie masa. Upieklam tez piernik i tez dalekoooo schowalam przed moim mezem. W swieta upieke tylko sernik i juz.

Zaneta - to m0205 pytala o drozdze. Ja jej tylko odpowiedzialam. Ale tak czy siak - dzieki bo ja tez potrzebuje. :-D

Dobra lece sie przebrac. pa:-D:-D

Cześć babeczki!
My juz po imprezce. Ze względu na dzieciaki musiała się wcześniej zacząć i skończyć:dry:BARDZO DZIĘKUJE WAM ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA. KOCHANE JESTEŚCIE:tak:
Adam już śpi więc rozkoszuje się błogą ciszą:-) Od czwartku mam przy sobie J i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba:-);-)

Żaneta- zdrówka dla krecika. Ale masz zachciewajki:szok: już nie wspominając o leniu;-):-D
Agaam- moim zdaniem to może byc przejściowe. Chyba to jeszcze za wcześnie żeby rezygnowac z drzemek. Chociaż jak gwiazd śpi do 11 to nic dziwnego, że nie chce jej się spać w dzień:eek:
Graziul- fajnie, że Natalka tak się rozgadała. Jeszcze troszke i jej nie przegadasz:-D Ja też musze pochwalic Adama, że coraz więcej mówi. Już zdarza mu sie składać wyrazy. Ostatnio na topie jest "cześć tata" i "cześc mama":-D
Doris- wcale sie nie dziwię, że nie masz głowy do świątecznych przygotowań:-(Tulaski dla Ciebie :*

Kończe już bo skończył mi się podgląd i więcej nie pamiętam. Pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki:-):-)
Troche mnie tu nie było ale postaram sie to nadrobic własnie wychodzimy z chorubska paskudnego choc Age jeszcze trzyma (wymioty).U nas wszystko po staremu jakos leci powolutku.Byłam juz na scanie i bedzie chłopak bardzo sie z tego cieszymy:-):-):-)
wszystkiego najlepszego dla solenizantow :-):-):-)
witam nowe mamuski:-):-):-)

Cześć.

Ostatnio mnie nie było, bo malutka jest chora. Ma zapalenie ucha.
W piątek byliśmy z nią na pogotowiu. Im więcej mam styczności z Anglikami, tym częściej myślę, że oni głupotę mają wrodzoną......
Kiedy już dostaliśmy się do lekarza po 2 godzinach czekania pan doktor pomylił karty i wziął zamiast karty Sary kartę jakiejś 5 - letniej dziewczynki..... Stwierdził, że Sara nie ma chorego ucha (mimo że ja widziałam wszelkie objawy). Dał nam wkładkę do pampersa, żeby pobrać próbkę moczu i powiedział, że odeśle ją na pediatrię jeśli nic nie znajdzie. Potem jakaś pielęgniarka uświadomiła go, że pomylił pacjentów. Wtedy pan doktor przyszedł i oznajmił, że faktycznie mała ma objawy zapalenia ucha, a wcześniej numerki na karcie mu się nie zgadzały......
Wtedy wściekła na maxa zapytałam czy on bada dziecko czy kartę. Lekko zmieszany zrobił głupią minę i wypuścił nas do domu z antybiotykiem.

Dziś jest już lepiej i mam nadzieję, że niedługo jej przejdzie, bo bardzo cierpi biedulka.

Ania, Krystian - najlepsze życzenia!!!!

No nic uciekam robić obiadek, bo malutka akurat śpi.

Czesc laseczki:-)
Jak tam po weekendzie:confused::-)
U nas ,spokojnie ,rodzinnie..nic ciekawego;-) Zaliczylismy kilka mroznych spacerkow,wczoraj bylismy po tapete do sypialni-bo wreszcie czas na zmiany;-)
Dla maluszka w zasadzie mam wsz gotowe,wczoraj zakupilismy jesz smoczki ,pieluszki tetrowe itp.:tak:
W piatek A.kupil komode do sypialni,wiec spokojnie moglam sobie juz wsz rzeczy maluszka poukladac:tak::happy2:
Nasi goscie na swieta jednak nie dotra,miedzy innymi glownie ze wzgledow pogodowych..wiec bedziemy tylko we trojeczke;-)upsss..przepraszam,-w 5 -eczke-bo przeciez Eryczek i Rambus tez;-);-):-D:-D
AGAAM-nie zamowilam jednak tych sanek,bo zaraz snieg stopnial wtedy i stwierdzilam ze to bez sensu:tak:;-) A teraz znow sie bije z myslami..zamawiac ,czy nie:baffled::baffled::baffled:
MONIA-wspolczuje choroby,biedna malutka:-(:-( ja kiedys bedac 7 tyg w ciazy tak sie zalatwilam ,ze zabralo mnie pogotowie z wys goraczka i zapaleniem oskrzeli,i pan doktor majac wyraznie na mojej karcie zaznaczone na czerwono ze uczulona jestem na penicyline(mialam w przeszlosci wstrzas i zapasc) smialo wypisal lek penicylino pochodny:szok::szok::szok: dopiero ja sie zoorientowalam i interweniowalam....szkoda slow na ich temat:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
RAGAZZA-jak tam Twoje wypieki swiateczne:confused: jeszcze przetrwaly:confused: czy jakos niechcacy zaginely po weekendzie:confused::blink::blink::blink::-D:-D:-D jak na urodzinkach bylo:confused:
ANIA-mialas chyba najlepszy prezent urodzinowy..mam na mysli mezusia:happy2::happy2::tak:
ZANETA-oczywiscie ze sie nie obrazilam..no cos Ty:-):-):-):-) Nie ma pospiechu,nic sie nie martw:tak: Jak Pawciu? Zazdroszcze Ci apetytu ,ja to ledwo cos wcisne na sile:-(:-(:-(Firany doszly?
AGNIESZKA UK-jak zdrowko:confused: masz juz dekoder:confused:
No nic zmykam cos w siebie wcisnac ,bo jesz nie jadlam:szok::szok::tak:papa

reklama
czesc Wszystkim:-)

Ale zimnicaaa:szok: Bylysmy sobie na spacerku i zmarzlysmy strasznie:shocked2:
Weekend jak to weekend zlecial szybciutko ale juz niedlugo wiecej wolnego wiec bedzie trzeba skorzystac:tak:

Graziul ja wlasnie tez bije sie z myslami czy zamawiac czy nie:confused: Ale chyba zamowie jakos na dniach bo tak czy siak sie przydadza nawet jak mialaoby byc tylko kilka dni sniegu:tak: ale sanki tu z uk:tak:
Monia Strasznie wspolczuje Malutkiej, oby szybciutko doszla do pelni zdrowka:tak: A jesli chodzi o lekarzy to pozwol ze przemilcze:wściekła/y:
Alexnow witaj po przerwie no i gratuluje synka:tak:
Ania ja tez mysle ze to za wczesnie zeby konczyc ze spaniem ale juz sama nie wiem:sorry2: A to ze Mala spala do 11 to byl tylko jednorazowy wybryk:-D

Dobra Laski uciekam bo trzeba za obiad sie wziac:tak: dzis serwuje spaghetti:tak: Do pozniej paaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry