Czesc Czesc:-)
My dzis nie moglysmy sie z Mala z lozka zwlec zalegalysmy w nim do 10;20

Ale to chyba przez ta deszczowa pogode

Kurcze nie wiem co dzis na obiad zrobic

ja i tak zbyt duzo jeszcze nie zjem a dla P nie wiem co mam mu przygotowac, moze jakas pizze mu wstawie
Marta a nie slyszalas jak seplenilam

Zaneta i co zdecydowalas sie na jakas fototapete?? Wspolczuje poranka z placzem nie ma chyba nic gorszego
WerkaMirek ale Ci zazdroszcze weekendu nad morzem

Super sprawa;-)
Sylwiam ja tez slyszalam ze to oni najbardziej sie ciesza

Nawet mnie zdziwilo ze P nie mial zadnych "ale" i bez zastanownienia powiedzial to kiedy chcesz jechac? moze dzisiaj

Tynia zaplacila 30Ł razem z kolczykiem, samo przebicie nie boli praktycznie nic, ale pozniej jest gorsze uczucie nie mowie tu o bolu tylko nie wygodzie bo kolczyk tak jak pisalas jest dlugi i jezyk spuchniety wiec nie czuje sie komfortowo

Po niedzieli wybiore sie zmienic kolczyk na ten mniejszy

i wtedy juz bedzie duzo lepiej
Doris no powiem szczerze ze wkurza troche ten kolczyk bo jeszcze sie nie przyzwyczailam ale da sie wytrzymac

Przeszkadza troche w jedzeniu

Ale jak juz zmienie na tego mniejszego to bedzie ok:-)
Renuska dzieki wydaje mi sie ze goi sie ok

A Ty nie gadaj ze jakas stara du** jestes tylko idz i rob sobie ten kolczyk jaki chcesz, jak Ci sie podoba to czemu nie;-)
M02... oj jak za pierwszym razem udalo Ci sie taka czapeczke zrobic to co dopiero jak jz wejdzesz w wprawe

JA powiem Ci szczerze ze tez sie zastanawialam co na ten kolczyk moj P ale bylam mile zaskoczona bo nie mial zadnego "ale"

Pochwal sie gdzie sie na imprezke wybieracie? a co z dziecmi??
Alexnow moj namawia mnie zebym zrobila sobie tatuaz ale ja nie jestem za tym

Jakos nie przepadam

Wystarczy ze moj ma dwa

na dwoch rekach od wewnetrznej str jeden z napisam Victoria i data urodzenia a drugi "wybralem zycie dla rodziny":-)
Dobra podglad mi sie skonczyl wiec byloby na tyle mojego pisania

Ide wypic goracy kubek bo tylko to mi zostalo

Tak teraz zauwazylam ze prawie kazdej z Was pisalam cos o kolczyku

Normalnie czuje sie jakbym byla w centrum uwagi