reklama

Mamy z Bradford

Witam

chcialabym na wstepie przeprosic was ze tak dlugo sie nie odzywam. Ale mialam problem z moja malutka.
Mala strasznie stekala podczas robienia kupki, plakala gazy do tego. I nie wiedzielismy jak jej pomoc. ciagle krzyk, placz...
Zupelnie bylam zalamana. Przeszlam na radykalna diete. I wcinam praktycznie miksowane zupki marchewkowe na kostce rosolowej, duszone jablka z grzanka. I herbatke z mlekiem. Rzygam juz tym jedzeniem doslownie.
Uspokoilo sie, wydocznie nie moge jesc za duzo nabialu, bo robila zielone kupki, a jak odstawilam to znow zoltawe byly czyli ksiazkowe... mala juz nie placze i spokojniutka jest. Musze uwazac co jem!!!

a jeszcze zalatany weekend. Wkoncu kupilismy nowe auto bo przemieszalismy sie od sierpnia tylko ciagle a to ubezpieczenie za drugie a to za drogie auto.
No ale wkoncu zalatwione i jest!
Jutro lecimy fotke malej pstryknac, bo w czwartek jedziemy paszport malej zalatwic:))

Podczytywalam was, ale pisac nawet nie mialam jak bo mala przy cycku siedziala...

reklama
Izunia moja mala ur z waga 2940g. Dzisiaj polozna z wazyla i mala wazy juz 3640g:-D:-D
Przez 3tyg, 700g:-D:-D Ja mala karmie piersia, choc bylam pewna ze mi sie nie uda. Prawie ze zrezygnowalam, bo pogryzla mi sutki dotego ten nawal, ciezkie piersi i guzy...No ale wkoncu sie unormowalo, tylko nieraz cieknie jak z kranu...

Bylismy dzisiaj zrobic zdjecie, i malej nie moglismy obudzic, tak spala snem kamiennym. Szczochralismy, po policzku laskotalismy, nic kompletnie chyba 10min ja rozbudzalismy. I na zdjeciu taka mine strzelila ze nie wiem czy celnik nas na lotnisku przepusci hehe:eek::eek:

witam Was

werka może poradz się kogoś co masz jeść(sa te poradnie lakt,bo nie możesz cały czas jeść tego samego.bo przecież i ty i maleństwo potrzebujecie witamin.
my jutro mamy szczepieni,naszczęście już ostatnie.kolejne dopiero na roczek.
to fakt pogoda do bani.aż strach wyjść na spacer.

Hejka:)
Ja sie nie odzywalam bo bylam wczoraj szukac juz prezentow na swieta:-):-)Im szybciej tym lepiej:-D:-D
werkamirek-spokojnie kochana kazda z nas miala cizkie pierwsze chwile:-)Ale najwazniejsze ze juz wszystko oki;-)
Nic uciekam pozniej sie odezwe:-)

Izunia - byla polozna i pytalam co moge jesc. Podobno wiekszosc rzeczy. Dala mi duza ksiazke zielona. I tam pisze by jesc warzywa i owoce, Ale jakie? to juz nie napisali. A wiem z enie wszystko mozna jesc...pogmeralam troche w necie i znalazlam porzadna liste. Wiecej zabroniono niz dozwolono:baffled:

hejka
Ja wlasnie wrocilam z przychodni .Nie obylo sie bez wizyty u lekarza i lekow .Zapalenie spojowek ,zatkane uszy ,katar ,kaszel .... i tak w nieskonczonosc :-D.
Werka - ja to bym tak dokladnie nie sluchala co mowi polozna ,to tylko takie moje skromne zdanie :-D.Najwazniejsze ze bylas twarda i sie nie poddalas ! Czego nie moge powiedziec o sobie :-D
Alexnow - nim sie obejrzymy a zaraz beda swieta ,wiec przynajmniej prezenty bedziesz miala z glowy .Az sie boje tych wydatwow :wściekła/y:

WERKAMIREK hej.... jakarmilam moja mala tylko i wylacznie piersia przez pol roku :-D
jadlam prawie wszystko ale w mniejszych ilosciach i pilam baaaaaaaardzo duzo wody ,nawet 2 butelki dziennie :zawstydzona/y: i dzidzia nie miala nigdy problemow z brzuszkiem i kupka :tak:

unikalam:kapusty,grochu,ryzu(po nim zatwardzenie)nie zaduzo marchwi tez moze zatwaRDZAC,smazonego nie za czesto,pomidorow(mloda uczelenia miala) truskawek i pomaranczy swiezych ...... i chyba tyle i bylo ok;-)
trzymam kciukasy kochana bedzie dobrze :tak:
acha i na pocztku jadlam za duzo nabialu i takze potem troche ograniczylam:-D.

reklama
czesc chatka ogarnieta obiad zrobiony Natalka spi a Wiki bajke oglada wiec mam czas dla siebie i na bb
werka nie bierz wszystkiego do siebie bo to co pisza w niektorych ksiazkach to mi sie smiac chce ja jadlam wszystko tylko w malych ilosciach a smazonego do pierwszego miesiaca unikalam no ale coz mala odrzucila cycuszka i teraz zajadam wszystko a ona ze mna i nic jej nie jest wczoraj to nawet mielonego zjadla ale nie plakala oczywiscie tego smazonego nie dalam jej tylko sam srodek ;-);-);-);-);-)
Alex to prezenty masz juz z glowy ja to nawet nie wiem co mam kupic i dopiero mysle pewenie bede biegala po sklepach na sam koniec z jezykiem na brodzie i bedzie szal zakupowy:-D:-D:-D:-D:-D
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry