tynia i wiki
Fanka BB :)
czesc teraz przez to wolne wiki to musze jej organizowac dni jutro robimy wypad do biblioteki 
bo by mi chyba chete rozniosla jakbym z nia tak mmiala siedziec do tego jeszcze z nia musze siedziec i ja uczyc literowania slow i czytania
Izunia napewno sa jakies mamuski moze jak zaczniesz chodzic na play grupy to jakas znajdziesz bo niekiedy nawet nie wiemy ze kolo nas mieszka jakis polka i mozna sie zdziwic a dzis sroda wiec zdawaj elacje jak bylo???????????

a rade w samolocie napewno sobie dasz ja zawsze trafiam na ludzi kotrzy mi pomagaja i tobie rowniez tego zycze:-):-)oki zmykam spac bo najwyzsza pora na mnie

bo by mi chyba chete rozniosla jakbym z nia tak mmiala siedziec do tego jeszcze z nia musze siedziec i ja uczyc literowania slow i czytaniaIzunia napewno sa jakies mamuski moze jak zaczniesz chodzic na play grupy to jakas znajdziesz bo niekiedy nawet nie wiemy ze kolo nas mieszka jakis polka i mozna sie zdziwic a dzis sroda wiec zdawaj elacje jak bylo???????????

a rade w samolocie napewno sobie dasz ja zawsze trafiam na ludzi kotrzy mi pomagaja i tobie rowniez tego zycze:-):-)oki zmykam spac bo najwyzsza pora na mnie

Czekam z niecierpliwoscia kiedy poniedzialek nadejdzie

Ale na szczescie dala sobie zalozyc stroj i nawet pajaka na buzi dala sobie namalowac
.Mam nadzieje że pech nas szybko opuści
.