Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
Ja w Pl mieszkalam w nowym czysciutkim budynku a jak bylam dzieckiem to mielismy szczura bydlaka w lazience ,bo wyszedl toaleta przez rury kanalizacyjne!!! dlatego mam nawyk zamykania deski klozetowej!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i nic takim sposobem siedzimy w domku. Ale za to jak P wroci to jedziemy na zakupy
Obiadek sie juz robi a ja mam chwilke dla siebie
Ale moja dziunia juz wola zebym jej wlaczyla row row your boat
Wiecie jak ona juz spiewa ang piosenki, normalnie jetem w szoku:-) Uwielbia siedziec i spiewac
moglaby tak siedziec caly dzien i nic wiecej jej do szczescia nie potrzebne
A przeciez Vicky mialaby radoche, jakby mogla poskakac po kaluzach
Tesciowa zabrala bagaz 15kg z ciuszkami po Victorii dla mojego brata i bratowej no i jeszcze jedna paczke mam do wyslania, nawet nie wiedzialam ze to moje dziecko mialo tyle ciuszkow
Ale jak tak pakowalam te ubranka to az mi sie lezka w oku krecila jak sobie pomyslama ze Vicky byla taka malutka i w takich malenkich ciuszkach chodzila
a teraz juz jest taka duza

Ojjej nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic
a ten czas tak zasuwa ze szkoda gadac

pisalas ze E nie chcial korzystac..nie podobalo mu sie tuptanie w chodziku??
I ja na początku nie wiedziałam, czy to prawdziwe myszy, czy po prostu wypite drinki zaczęły działać...hihihi...ale na szczęście żadne gryzonie z nami nie mieszkają:-)
Dzięki 

? Co do czasu to faktycznie zapiernicza ,Jasminie dzis stuknol 10 miesiac 
.Szczerze powiedziawszy to ja bardzo malo robie zakupow w pl sklepach ,juz dawno przekonalam sie ze angielskie tez dobre
.