Hejo,
Ale dzen ponury, ziewam ciagle. Do tego pol dnia kisimy sie w lozku we trojke.
Bylismy na spacerku w lister parku. Pomimo mgly i ponurej pogody bylo dosc cieplo. wykarmilismy kaczory malo co nas nie zjadly. Moj chcial mi upolowac jedna na obiad... hehe
Wisienka przechodzimy na diete dukana. Tylko ze ja omijam pierwsza faze uderzeniowa. bo nie chce zrezygnowac z warzyw. Bylam kiedys na niej i schudlam 10kilo. Co najwazniejsze bez efektu jojo.
Widzialam w asdzie takie brazowe, ale tylko od 3-6mies.
No i nawet tego malego wypluwala bo jak jej wkladalamto az sie krztucila...
Renuska
oj cos mi sie wydaje ze moja tez bedzie miala rozdarta mordke. Bo juz teraz by ciagle gadala i gadala. I denerwuje sie ze nie moze cos powiedziec. To do tego jeszcze raczkami macha tlumaczac jaki zapewnie dobry byl obiad

Hagie - nie ma co sie dolowac. Ja tez dola ostatnio zalapalam, bo lustro to moj wrog. Ale co sie bede przejmowac sylwetka, to dopiero minelo 6tyg.
Choc najbardziej martwi mnie rodzina mojego M pewnie skrytykuje ze tlusta jestem itd...Ze nie dbam o siebie...
Trudno moja sprawa!!

Hej a co sie dzieje z Marta1979? Jak dobrze pamietam jej nick. Dawno jej nie bylo...
Ok dziewyszki moja malutka slodko spi obok musze sie napatrzec, bo moze krzyk bedzie wieczor sie jeszcze nie skonczyl.