HaGie
Fanka BB :)
Zaneta witaj w klubie :-). Ja też dziś jestem nieprzytomna, bo moja panna pół nocy wyła! I to dosłownie wyła, bo to nie był płacz, bo ani jedna łezka jej nie poleciała, ona po prostu chyba nie chciała spać - stała w łóżeczku i się darła. Ja nie wiem, co się z nią ostatnio dzieje - jakiś przedwczesny bunt dwulatka, czy co???
Izunia, ale Ci zazdroszczę tych wakacji w ciepłych krajach
My też planowaliśmy się wybrać na taki relaksik, ale ja cały czas od porodu nie mogę się pozbyć tych moich pociążowych kilogramów i stwierdziłam, że nigdzie nie pojedziemy dopóki nie schudnę, bo przecież wstyd się na plaży pokazać
. dzięki za cynk o pampersach w morrisonie, wieczorem na pewno się wybierzemy i zrobimy zapasy, bo jak na razie z nauki nocnokowania za dużo nie wychodzi
Dziś rano nocnik był na głowie, hihihi
, ale może jeszcze jest za wcześnie na naukę siusiania na nocnik. A właśnie, kiedy Wasze dzieciaczki przestały korzystać z pieluch???
My też małej wyrobiliśmy tutaj tylko ten pierwszy paszport, żeby można było do Polski polecieć. I w maju w Polsce wyrobiliśmy jej dowód, więc teraz mamy 5 lat spokoju. No i wszystko za darmo, bo za wyrobienie dowodu nic się nie płaci.
Muszę sobie zrobić jakąś mocną kawę, bo strasznie mi się chce spać...paaaaa
Izunia, ale Ci zazdroszczę tych wakacji w ciepłych krajach
My też planowaliśmy się wybrać na taki relaksik, ale ja cały czas od porodu nie mogę się pozbyć tych moich pociążowych kilogramów i stwierdziłam, że nigdzie nie pojedziemy dopóki nie schudnę, bo przecież wstyd się na plaży pokazać
. dzięki za cynk o pampersach w morrisonie, wieczorem na pewno się wybierzemy i zrobimy zapasy, bo jak na razie z nauki nocnokowania za dużo nie wychodzi
Dziś rano nocnik był na głowie, hihihi
, ale może jeszcze jest za wcześnie na naukę siusiania na nocnik. A właśnie, kiedy Wasze dzieciaczki przestały korzystać z pieluch???My też małej wyrobiliśmy tutaj tylko ten pierwszy paszport, żeby można było do Polski polecieć. I w maju w Polsce wyrobiliśmy jej dowód, więc teraz mamy 5 lat spokoju. No i wszystko za darmo, bo za wyrobienie dowodu nic się nie płaci.
Muszę sobie zrobić jakąś mocną kawę, bo strasznie mi się chce spać...paaaaa
.ale możliwe że coś Ci dadzą na przeprosiny.Ja dawno temu kupiłam w markecie przeterminowane mleko dla synka i poszłam je w sumie tylko oddać a babka z obsługi dała mi na przeprosiny dwa opakowania

.
.