Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc już od rana chodziłam nabuzowana, tym bardziej, że kilka dni temu zrobiliśmy wielkie zapasy mięsa i mrożonek, więc mam wszystkie szuflady w zamrażarce napakowane po brzegi, a tu kurde awaria prądu!!! Ale na szczęście mięcho mi się nie zdążyło rozmrozić :-) I to chyba jedyna dobra wiadomość z wczorajszego dnia 
Dobrze, że akurat wtedy Zuzia spała sobie w łóżeczku, więc była bezpieczna, no i na szczęście miałam telefon w kieszeni, więc zadzwoniłam do mojego M, a on mnie wyśmiał

Ale nastraszyłam go, że przecież dziecko samo w łóżeczku siedzi i w ogóle, więc urwał się na chwilę z pracy i mnie uwolnił
Trzeba było wyjąć drzwi z zawiasów.

. Ja miałam podobne zdarzenie w ASDzie. w sumie cel ten sam, bo też zwróciłam im uwagę że mają przeterminowane jogurty, ale facet grzecznie przeprosił i podziękował.

Mam nadzieję że chociaż dzisiejszy dzień był łaskawszy dla ciebie
;-).

Ciekawe jak to się skończy

Jest ok...
. A jeśli można spytać, to gdzie pracujesz???

.Dobrze ze Krystian ma kompana do swoich szalonych pomysłów bo inaczej pewnie ja musiałabym biegać za nim w płachcie na plecach 
.no nic ważne ze jest wesoło i nikt nie jęczy
.
.Chyba Ciebie myślami tu ściągnełam;-).
.
;-):-)
.