Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Moj niestety nie ma urlopu i kiedy ma 2 dni wolne to zap.....amy, jak nie w domu to po sklepach w poszukiwaniu różnych rzeczy. Ale powoli idziemy do przodu. Ostatnio udało mi się kupić tzw. płytki dywanowe za grosze
. Używane ale w dobrym stanie i jak dobrze pójdzie wystarczy na całą chatkę
. W sklepie za nowe zaplacilibyśmy ponad 1000fuli
, a tutaj daliśmy około 10% ceny nowych. Narazie muszą wystarczyć, później będziemy zmieniać na panele. Ważne by zakryć te deski
. Zrobiliśmy już, albo dopiero 2 pokoje i wytwórnię czekolady ;-), ale niestety ja sama przy Chrisie nic nie zrobię, a P. pracuje, a po drugie kasa :-(
Co do przebudów w domu, to mam to samo, najgorsze to to, że trzeba iść o pozwolenie i się tłumaczyć, ale marzenia "nie kosztują" .
.No nic R pojechał teraz po Krystiana do polskiej szkoły jak wróci to zjemy obiad i chyba wypchnę ich na męski spacer a ja w tym czasie przejdę się sama do matalana
.Tak dla relaksu żeby się odprężyć a może wpadnie mi jakiś drobiazg na poprawę humoru
.
.Żywnościowe to spoko ale np.ciuchy czy inne rzeczy to lipa
.
.A internet mamy z 02 i rachunek miesięczny to 9.50f.
SYLWIA 
My 4 lata temu wydalismy 2,5 tys funtow

Boziuuu kiedy moj J zje w pracy sniadanie i przyjdzie do domu i powie ze nie chce obiadu
chyba bym stwierdzila wtedy ze jest ciezko chory
on to wiecznie nie nazarty

Napisze do Sylwii. Nie wiem tylko czy teraz znajdzie czas ;-) . Co do remontu, to naprawdę wiele kasy trzeba wydać, ale to tak jakby dla siebie i na swoje. My w wynajmowane też sporo włożyliśmy i nikogo to nie obchodziło a czynsz prawie 600fuli
.
, no ale kilka razy w tygodniu dzwonię do mamy i mojej kochanej teściowej
, tak, że minutki lecą.