hejka
u nas dzisiaj busy dzien od samego rana.bylam z dziecmi w centrum,zalatwilam kilka spraw i juz z glowy.teraz spia i jet super cicho.tylko ze mlody bedzie balowal do 22 jak nie wstanie w najblizszym czasie,no ale bedzie juz tatus takze chlopaki na dole a dziewczyny na gorze beda ;-)
witam nowe mamuski ;-))
samaryn-ja tez sie ciesze ze moj juz wozka nie uzywa,bardzo sporadycznie.w sumie to ost raz jezdzil w tamte wakacje jak byly u mnie kuzynki i na piechote chodzilysmy do centrum.a tez jakos przestal siedziec jak Maja sie urodzila wiec mial 2 lata,bo nie chcialam wozka podwojnego.no i gratki z okazji dzieciatka ;-)
kasia8118-dobrze ze chociaz wiesz na czym stoisz,bo najgorsza niepewnosc.pytalas o neat,my teraz mamy z tel z talktalk.i roznie bywalo,byl okres czyli jakoes pol roku ze nie moglam sie doprosic zeby ktos przyjechal i spr linie bo wiecznie nie mielismy polaczenia,ale to doslownie z 10 razy dziennie,w dodoatku ta zawrotna predkosc 0.5mb/s byla rozwalajaca.eraz jak ujuz naprawili musze pow ze jest ok.placimy 23 miesiecznie z tel z ktorego bardzo duzo dzwonie na stacjonarne do pl bo mam za free.
kurcze,nie mam podgladu

a co do szkol to ja bym wolala zeby u moich dzieci bylo jak najmniej Polakow.bo beda szly na latwizne i zamiast sie uczyc to bedzie dupka blada...w domu rozmawiamy tylko po polsku,zadnych bajek po ang itp.pomimo tego ze oboje dobrze mowimy po ang i moglabym w sumie ich juz uczyc i gadac do nich od malego to jednak chce zeby umialy sie w ojczystym jezyku tez wypowiedziec..dlatego w domu bedzie nauka tylko polskiego ..no i w pl szkole.
spadam obiad konczyc bo moj sobie zazyczyl schabiki,a ja mialam warzywka w piers gotowana :-)mniam