Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale chociaz sie wyspalismy
Strasznie wspolczuje Twojej mamie, niestety Pl sluzba zdrowia pozostawia wiele do zyczenia
co do pracy to ciezko mi powiedziec bo nie orientuje sie w temacie od jakis 3 lat
co do akwarium to niestety nic nie poradze jedyna osoba jaka znam ktora ma akwarium to moj brat ale on nie chce sie go pozbywac

wydaje mi sie ze nie bardzo ale naprawde nie wiem
Wydaje mi sie ze predzej bys wyleciala z uk bez jakiegos dokumetnu niz tu przleciala

trzeba sie ogarnac bo az wstyd
Pozdrawam i zycze milego dnia
Londyn jest taki ladny,chcialabym tam mieszkac ,widac ze tam zwykli ludzie nie mieszkaja
Pogoda tez nam dopisala:-)
Davida rozlozyla goraczka,bylam dzisiaj z Nim u lekarza i ma angine ,biedak.Siedzi teraz zdechly na kanapie ,z wysoka temperatura i placze ze go glowa boli:-
Mam nadzieje ze uda sie twojej mamie dostac wczesniej .Matko boska....
Zuza od piątku ma gorączkę, w sumie już dziś się w miarę ok, ale nie mam pojęcia, z jakiego powodu ta gorączka
Myślałam, że może kolejny ząb jej wychodzi, ale nic tam w buzi nie widać
Miałam dziś z nią iść do GP, ale dziś od rana czuje się już raczej dobrze, no i temp. spadła do 37... Bałam się, że to ospa, bo ostatnio chyba ospa w modzie jest, dużo dzieciaczków dookoła aktualnie choruje. A my za dwa tygodnie lecimy do PL i nie wiem, czy by nas do samolotu wpuścili 
, ale może w przyszłym roku...
Jutro ide za zebranie rodzicow do Dominika .Poniewaz zebranie bedzie w tym samym czasie co mecz - wiec dlatego ide ja ,bez krecenia noskiem .Pekam z ciekawosci czego dowiem sie w zwiazku z przejsciem dziecka z part time na full time
.

i najbliższy termin na 10 września
no nic zapisałam nas,ale kurde porażka straszna.i co tak co roku do skończenia 5 lat będę musiała jezdzić.