reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No nie nie kochanie, ślub miałam brać za tydzień, ale nie biorę teraz, w piątek przełożyłam datę ślubu, wiadomo, mieszkanie i jeszcze inne sprawy, dużo by gadać, ale wygadam się, jak się spotkamy....

Brydka- a to ty bylas. A ja patrze na numer i mysle eeeeeee dziwny jakis nie odbieram bo na forum siedze:-D
kasia8118- do lister parku kolejka jedzie moze 15 min. jeszcze sie ode mnie nie opedzisz:-):tak:;-) i mam nadzieje ze nawzajem:-D:-p

A jak jest ze spotkaniem 22? sa chetne?
Kasia8118- moj tez wsciekle zazdrosny ale sie nie daje:no::wściekła/y:
A ja jutro znowu wypad robie na dwa dni do znajomych do harrogate na popijawke wiec nocleg musi byc;-)

Ja dzisiaj w bardzo podłym nastroju więc nie smęcę Wam:baffled::baffled: Chociaż Wy bądzcie zadowolone:-)

A jak jest ze spotkaniem 22? sa chetne?

Po pierwsze to witam Cię kochana Paryżanko;-)
No i zgłaszam moją siostrę jako chętną:tak: Już jej doniosłam, że macie zamiar pojsc na balangę. Załatwiła sobie niańkę w postaci naszej mamy i wybiera się z Wami:tak:

Ale się zmachałam.Właśnie opróżniłam szuflady z łóżka i wyniosłam je do schowka.Bo mam dosyc tego starego rupiecia.Jak mój wróci z pracy to się zdziwi.Teraz pije sobie piwko bo mi się należy po tym dzwiganiu.Mały jakoś dzisiaj dziwnie długo śpi.Ale przynajmniej miałam czas na taką akcje bo normalnie to pewnie chciałby pomagac.

Witajcie kochane koleżanki. U nas pogoda wspaniała, chociaż te ostatnie 3 dni czułam się jakbym w UK była-deszcze i wiatry.Tragedia.No ale wraca ładna pogoda. Jutro znowu nad wodę się wybieram to się znowu poopalam:-):-)
Marynia rośnie jak na drożdżach coraz cięższa się robi, taka kluseczka....W nocy jak ją karmię to jest mi ciężko podnosić ją do odbicia...
W czwartek mam wizytę u nurologa i mam nadzieje,że w końcu znajdą przyczynę tych zawrotów.
Tęskno mi za wami i mam nadzieje,że wy chociaż troszeczkę tęsknicie za nami...;-);-);-);-)
Przesyłam masę słonecznych promieni:-):-)

reklama
Madźka, no jak nie jak tak, Ja już ci napisałam i mam nadzieję, że szybko tam sprawę załatwicie i wrócicie niebawem i weźmiesz się za załatwianie, jak Monika z mieszkaniem ;) ;-)
Kaśka, daj tego piwa :tak:

Do góry