Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heheh moze ta pielucha tak Cię kocha Marcel dalej na nogach więc pójdzie wcześniej spac już na noc. Wieczór będę miałą dla siebie
A Ty sie pakuj lepiej bo nie zdążysz. Zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Ja to już chciałabym na stałe tam pojechac:--(
Ależ mi Doris doradziłaś.Ale jest plus tego zimna i śniegu w Polsce bo jak wiecie lub nie to postanowiłam leciec do Polski jednak bez wózka to chociaż na sankach Krystiana przewiozę jak nie będzie chciał chodzic.
Dziewczyny powiem wam szczerze może jest nas garstka na tym forum,ale widzę że każda z tych kobiet co tu zostały to ma jakiś poziom i kulturę osobistą i nie rzuca mięsem na prawo i lewo i mi to pasuję .Oby tak zawsze było;-);-).
Kurcze potrzebuję śniegowce ,a mam same szpilki wiem że Ampar ma dużo takich butów na płaskim obcasie,ale jest problem bo rozmiar za diabli mi nie pasuje .