Karolina55
Mama Gabrysia
Kochane moze byc weekend
. Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.
Ewcia ladna z Ciebie dziewczyna, buzia jak malowana.
Co do wyprawki to mam jeszcze na sprzedaz sporo rzeczy typu wanienka, koszyczek do spania i jeszcze troszke ciuszkow, moze Ci sie cos spodoba. Jak bedziesz w Halifaxie to zapraszam
. Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.
Buzka
. Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.Ewcia ladna z Ciebie dziewczyna, buzia jak malowana.
Co do wyprawki to mam jeszcze na sprzedaz sporo rzeczy typu wanienka, koszyczek do spania i jeszcze troszke ciuszkow, moze Ci sie cos spodoba. Jak bedziesz w Halifaxie to zapraszam
. Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.Buzka
Wiec czekamy.
:-) od cioci niunki.
.
. Napewno zadzwonie jutro.
? No i czekam, moze jutro dojdzie. Oby. Bo moj maluszek juz chce siedziec i to jest super sprawa i do jedzonka i do zabawy
.
i pozdrowionka i ze tez Was pozdrawia.
.
. Poza tym to wygodne sa takie zakupy w domu przez internet. W ten sposob kupilismy wiele rzeczy i jestesmy raczej zadowoleni
.
.
. Drugie jest w centrum miasta wiec troche gorzej. Jest duze opiekuja sie tam ok 50 dzieciakami w wieku od0 do 5 lat
.Z tego tez wzgledu mniej mi sie to podoba. No ale nie wiem jeszcze jak to bedzie bo najpierw musza sie zgodzic na to , ze Gabrys bedzie tam tylko 2 godz i ja nie chce placic za wiecej , bo wtedy przestanie mi sie to oplacac. Pojde do pracy tylko po to zeby placic za przedszkole, to by bylo bez sensu
.Przedszkola te w niczym nie przypominaja tych naszych polskich
. No ale moze przewrazliwiona jestem
.
, no ale nic straconego, bo pojedziemy znowu na show.
Czasami jak sie wierci i zawiroje pod zero az boli , kurcze maz chcial pilkarza i chyba naprawde bedzie z niego niezly ,, kopacz,,:-). No lepsze to niz bokser.Ruchy sa cudowne kopania, wiercenia , czkawki, jakies dziwne drgawki i inne cuda