reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej ja juz jestem bylam na play grupie z Abi ale ona juz sobie spi:-)a ja mam chwile dla siebie
Niestety ja dzis nie moge isc na spotkanie bo moj mily wzial samochod bo ma rozmowe o prace
Napiszcie pozniej jak bylo:tak:

Ciekawa jestem dziewczyny kto dotarł z was do parku;-).Ja zostałam w domu i przed 12 położyłam małego spac.Szybko zasnął bo to już był jego czas.Załuję że trochę ze zostałam w parku,ale może i lepiej bo mały marudził od rana i pewnie bym się znowu umęczyła w parku.A w środku w kawiarni to wiecie jak on się zachowuje.Najlepiej jak jest ciepło to rozłożyc się na trawie i wtedy mam chwilę spokoju żeby pogadac .

doris78 ta ulica na której jest Malatan to chyba Harrogate Road.Dziewczyny jeżeli faktycznie będzie problem żeby trafic do mnie to ja mogę spotkac się z wami np.koło Malatana czy gdzie wam pasuje i pójdziemy razem do mnie .Najbliżej mnie stają autobusy 645 670 640 641 .

Czesc dziewczyny!
My juz po spotkanku,bylam ja,doris,sylwia i 4 muchy!!!Szkoda ze nas tak malo bylo i rownie dobrze moglysmy sie spotkac u nas w wyku a nie przez cale miasto jechac,ale i tak dobrze ze zabralam sie z doris i nie musialam sie tluc autobusem.
Kasia-ja niestety nie obiecuje czy bede,bo nie wiem czy dojade.

Organizatorki wymiękły bo się chmurek przestraszyły:-p:-p Musicie na Majorkę się wyprowadzic bo tutaj chmury są zawsze;-):tak::-p
Tak jak Asia mówiła mogłyśmy spotkac się gdzieś koło nas:-(

reklama
Kasia-nigdy nie jechalam autobusem w tamte strony???bede musiala jechac najpierw na interchage a potem do ciebie i nie wiem czy dojade, nie wiem gdzie wysiasc a jak pojade niewiadomo gdzie?!jak dlugo jedzie autobus do ciebie z interchage??

Do góry