reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - tak, juz w ten poniedzialek popoludniu bede sie smazyc na sloneczku przez calutki tydzien :-)

Doris, Kasia - nie jestescie same, u mnie tez chlopaki daja popalic :-( Kubus chcialby sie bawic z Mackiem tak jak z kolegami ze szkoly, a ten maly sie przewraca i placze, na nic tlumaczenia, dzis juz mam dosyc, Maciek to tez maly nerwus, bo chcialby duzo, a niewiele jeszcze moze i tak w kolko. Z wytesknieniem czekam wieczoru, kiedy nastanie ta bloga cisza i wszyscy spia, a ja sie wlocze po domku.

witam sie z wieczorka:-)
cichutko tu dzisiaj jak nigdy:-( dziewczyny pewnie balują. dziś jest piątek:-) w końcu weekend:-D
ja dziś byłam pierwszy raz na kursie angielskiego w Women Centre.... ogólnie było milo i sympatycznie. jestem troche rozczarowana, że nie ma podziału na poziomy i wszystko jest przerabiane od początku:baffled: co prawda moge sobie odświeżyć pamięć ale to troche strata czasu... ale cóż i tak jak na razie nie mam innej alternatywy:sorry2: oby w styczniu było jakieś miejsce w colegu dla mnie:tak: ubawiłam sie troche dzisiaj jak kazali zapytać w języku oczywiście angielskim "czy moge iść do toalety?"- "can I go to toilet?" buahahaha:-D naszczęście poznałam tam fajną dziewczynę, chyba z Estoni... miałam przynajmniej z kim pogadać- dosyć dobrze gada po angielsku więc nie było problemu z porozumieniem:-)

A mój królewicz dzisiaj po kąpieli nawet mleka nie pojadł... odrazu padł sztywny:-D słodkie maleństwo... zauważyłam, że czasami śpi z otwartymi oczami. Fajnie to wygląda jak przewraca gałkami podczas snu... niezły ubaw z niego mamy:-D

Hej
Ja tez nie mam weny. Chyba przesilenie jesienne daje o sobie znac. Trza by jakis witaminek polykac:tak:
Kasia8118- to chyba rzeczywiscie syndrom dwulatka, czy tam bunt dwulatka. Ja mam to samo. Wszystko na nie, histeria, rzucanie, czasami chlast w ryj:szok: najgorsze ze to podobno ma trwac rok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasiaj- przede wszystkim suuuuuuuuuper podody i mam 2 pytania:
1. Widzialam ze twoj starszy synek nie ma pedalow w rowerze. Czy to jakis sprawdzony sposob na nauke?
2 Z jakiego biura kupowaliscie wczasy?

Sylwia.m- ales sie napisala. Ale chociaz zaznaczylas swoja obecnosc:-D:-D:-D:-D;-)

Ide sobie poczytac, wysuszyc wlosy i poprostowac

Dziewczyny co z wami , normalnie nie ma co czytac:szok:
U nas zreszta tez sie nic nie dzieje.
Kasiu.j- zazdroszcze ci tego sloneczka.:wściekła/y:
Nefretete- powiadasz z ze spi z otwartymi oczkami:-D
Madziu- Dostalam katalog, ale czy to juz swiateczny?
Chcialabym zamowic jeden zestaw, ale nie wiem jaki on ma zapach. Na kiedy by to bylo?
A ja ide ogladac babski film., Baby mama,, czy cos w tym stylu.

Niunka- to pisz bedzie co czytac:-D:-D:-D:-D
Kasia8118- ja tez sie cienko widze;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba trzeba by poogladac jakies oferty pracy:-p i tatusia czasami zostawic:-p

Ja dzisiaj pierwsza hehe:-)
Malenki nie dal dzis pospac mamusi,zazwyczaj wstaje przed 10 a dzis o 7.30:crazy:
Kasia J. ale wam zazdroszcze tej wycieczki,my dopiero w maju gdzies robimy wypad,ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie:sorry2:
Maly dostal w prezencie chodaczek,mialo nie byc w ogole,ale jak widze jaki jest szczesliwy gdy moze rozrabiac w kuchni,to od czasu do czasu go wsadzam:tak:
Dzis mam wolne ale jutro musze isc:-( Odkad Krzysiek zostal managerem troche pozmienialy mi sie dni pracy,bo jakos musimy sie wymieniac:tak:
Niunka i jak zadowolona jestes z pracy????

reklama
Witam panie:-).Widzę że zapowiada się kolejny dzień ciszy:-(.Oby to było przejściowe:sorry2:.Ja też będę dzisiaj trochę zajęta więc nie będę się rozpisywac na forum:no:.Czeka mnie dzisiaj szkoła:nerd:.Nie było mnie tam przez dwie ostatnie soboty więc mam spore zaległości:zawstydzona/y:.Idę do małego bo zaraz będzie ryk że mu uciekłam.

Do góry