reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris - Bylismy. Udalo sie zalatwic 5-letni :-) Ale zdjecie robilismy w koncu u fotografa, bo bestia ciagle sie rzucala na aparat. Niestety nie wiem kiedy odbior, maja przyslac dopiero informacje. Takze leze i kwicze z feriami :-( Pojawil sie pomysl, ze Kubus sam bedzie w Polsce u dziadkow, ale nie wiem czy on wytrzyma tyle bez rodzicow. Chyba za maly jeszcze. Zobaczymy, moze akurat sie pospiesza i bedzie sie dalo cos wymyslic.

4 muchy - mnie dzis ta przyjemnosc ominela. Pojechalam odebrac Kubusia ze szkoly, a mlody zrobil bombowa niespodzianke babci, ale wylazla az po szyje :szok: Chociaz ja sie teraz najlepiej nadaje do tej roboty, bo stracilam calkowicie wech :-(

Brydka - a jak tam Twoja praca i jak maly w przedszkolu?

Hejka-
Sylwia- serdeczne gratulacje, trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze:-)

Dziewczyny co z ta sobota 22? Robimy wypad?
Ja jestem chetna.dolaczajcie

Dobry wieczor!!!!
Sylwia Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiedzialam ze niedlugo znowu bendzie u Ciebie nowy suwaczek!!!;-);-);-);-);-);-);-);-)
Niunka ja jestem za!!!!Ja Ide.
Noami jasne znajde czas zadzwon do mnie na kom. to sie dogadamy co do terminu.
Ampar a co bylo innego co Cie zaskoczylo na tych urodzinach?
Doris co ty tak na ten car boots jezdzisz ?:-p:-p

Niunka- ja jestem chetna na wyjscie:tak:
K&F- nie siedzielismy przy jednym stole tylko pary siedzialy po prostu przy osobnych stolikach i podchodzily do siebie pogadac albo spotykaly sie przy barze:tak:, no jedzenie znacznie odbiegalo od naszego i ogolnie cala atmosfera byla inna co nie znaczy ze zla;-) Ja tez poprosze o zapisanie mnie tak kolo 18.12- dziekuje:-p
Noami- ja mieszkalam prawie 3 lata w Harrogate. Moze znam twoich znajomych:tak:
MiV- badz twarda i nie daj sie:-)
Ide zapalic pa

ten macierzyński to mnie o ból głowy przyprawiał:wściekła/y: złożyłam aplikacjie 1 czerwca i ciagle czegoś odemnie chcieli... w sobote dostałam dopiero odpowiedz ze od przyszłego piątku beda mi wypłacali regularnie i wyrównaja mi od urodzenia małego:-) nareszcie. wqrwiało mnie to czekanie tym bardziej, że troche tu jednak pracowałam i należało sie jak psu zupa. no ale teraz to ja będe królowa naft i azbestu... tyle kasiury co tydzien na koncie:-D:-D:-D

Dzien dobry:-)
KASIA.J-A Byliscie u jakiegos fotografa tutaj??w bradford??A ksiazke Ci chetnie pozycze,tylko KASIA8118 ja jeszcze ma:-)
Musiamy sie spotkac to sie wymieniccie:-)
K&F-To nie ja tak jezdze:no:ja wlasnie juz wybieram z dwa miesiece i sie wybrac nie moge:baffled::baffled::baffled::baffled:nie chce mi sie tak rano wstawac,w ten jeden dzien kiedy mozemy sobie polenichowac w domku:tak:
NEFRETETE-No to kaski dostaniesz :szok::szok::szok:mozesz zaszalec na zakupach:-D

Dzień dobry.Doris78 książka już dawno przeczytana :tak:mogę oddac w każdej chwili :tak:.Jak chcesz to wpadnij na kawkę w tym tygodniu to będzie okazja aby Ci oddac:tak:.Pamiętaj że 27wyjeżdżam ;-).

witam z ranka
my już po śniadanku i w dobrych nastrojach bo słonko za oknem:-) zapowiada sie ładny dzień więc na spacerek koło południa sie wybierzemy:tak:
kasia8118 książka przeczytana, a kiedy będzie stosowana?:-D

a jeszcze wam nie pisałam... po nowym roku przeprowadzimy sie najprawdopodobniej bliżej was, czyli do Wakefield. już se nie moge doczekać

reklama
Do góry