reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam się z Wami z wieczorka z lekka połamana.

Ja się melduję też że będę. Tylko muszę się skontaktować z 4muchami. Macie do Ewy telefon.
Marta84 nie wygłupiaj się z tą sałatką. Narobisz się tylko. :-)
Monika powodzenia jutro:-)
Sylwia no i działa Ci ten polsat?
Doris ja też zamierzam z jajkami biec :-):-):-)
Ampar spokojnej podróży.

MOJADZIDZIA-to ja bede pod piekarnia o 11:-):-)
MARTA84-no i nie szalej z ta salatka:-D
MONIKA1213--ty sie trzymaj jutro kochana,oj ale fajnie juz jutro zobaczysz swoje dzieciatko:tak:oj pewnie bede o Tobie myslala caly dzien ,jak tam u Ciebie:tak:

No tak jutro spotkanie ,a dzisiaj cisza:-D:-D

agnieszkauk super suwaczek, bardzo mi się podoba

doris78 jak tam wrażenia po pierwszej lekcji angielskiego

monika Kacperek dotrzymał słowa i dotrwał do wyznaczonego terminu, powodzenia, trzymam kciuki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

oleska witaj z powrotem, na łonie BB

4MUCHY-na angielskim to troche dziwnie bylo:baffled:nie nadazalam troche:baffled:i zaskakiwala mnie pytaniami:crazy::crazy:no i oczewiscie najwiecej do mnie pytan miala:dry::sorry2:nie wiem czemu:-Dale mam nadzieje ze sie wprawie i lepiej mi to bedzie szlo:tak:

Ostatnia edycja:
witajcie laseczki:) Szczesliwa jestem bo Szymek zdrowy juz a mi dzis zadzwonili, ze znow potrzebuja do mojej starej fabryki i wracam jutro..mam nadzieje, ze teraz uda mi sie zatrzymac juz na kontrakt.Gorsza sprawa, ze na full time od 7:30 do 16:15 i w piatek do 12:30 i bedzie problem z Szymonkiem, bo moj pracuje na nocki 3 i 4 razy w tygodniu.Musze szukac teraz kogos do opieki na 1-2 dni w tygodniou a on teraz tak strasznie sie trzyma mamusi spodnicy, ze az strach pomyslec jak go bede musiala zostawic z kims obcym:szok::-(...ale bede zmuszona.Ma juz 1,5 roczku..w koncu mama musi pojsc do pracy , a z tą teraz ciezko, wiec biore co jest.Ciezko bedzie mi znalezc Polke do opieki :( a do angielki nie dam! Ech...nie bede tez juz miec czasu na codzienne wizyty na BB wiec nie gniewajcie sie jak zajrze tutaj nie za czesto.
Buziaki dla was.

doris78-dzieki za wiadomosc,dostalam,ale niestety jutro nie zalapie sie na spotkanko.rozmawialam z mezem i rano jedziemy do job centre:-:)-(takze juz drugi raz sie wylamuje:-:)-(

reklama
Do góry