kasia8118
Fanka BB :)
Olcia_room warto też kupic masc Majrankową w razie katarku pomaga w oddychaniu
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
Dwa razy jak ja nie widziałam poszedł sobie do Olivki pokoju i ją obudził radosnym "cieeeeeeesc" jak ona smacznie sobie spała

ałaaaaaaaa

i to może jest problem
.A z przegłodzeniem bo jakoś nie mam serca bo on tak płacze że szok:-(.A tak ogólnie to u mnie też meksyk.Właśnie wypędziłam R i Krystiana z domu i sprzątam.
sama nie wiem jak to robie no ale coz. Teraz mam chwilke bo P zajmuje sie mala jak zwykle ogladaja mecz
tak sie zastanawiam co z tej mojej corci wyrosnie jak ona tak lubi pilke nozna
Chyba ze jeszcze jej sie znudzi
wiece szczerze chyba nie warto go kupowac. Ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
lobuziaczek kochany ale ja wiem ze Ty sie zloscisz ale pozniej pewnie sama sie z niego smiejesz na co to on tym razem nie wpadl
ale swoja droga to bardzo pomyslowego masz tego synka
aha i gratuluje pierniczkow narobilas i teraz ochoty:-)ale ja sie chyba tego nie podejme:-( nastepnym razem jak zrobisz to zostaw mi jednego

wspolczucia
a z deserkami tez roznie bywa jak sie jej chce to zje dosyc duzo a innym razem prawie nic. 

poszlismy sobie na spacer a potem na obiad
teraz mu wlaczylam bajki i nawet moge cos skrobnac w dzien:-)

Minimum pol godziny sprzatania
Ale niestety sila wyzsza;-) A z bombkami szymcio tak samo mi robil jak ubieralismy choinke. A na koniec powiesilam takie czekoladowe ozdoby a on kolo tego chodzi i mowi: o ta bombka wyglada mi apetycznie- brzuszek ma na nia ochote

Wspolczuje chorego w domu. A i co mialas na mysli- ze drogo czy tanio te 7.5f?;-)

Dawno sie nie widzialysmy
Chociaż dzisiaj bardzo się zajdał jogurtem bananowym z Hippa. 

i tak jesteśmy już umówione. 

. Może w przyszłym roku się pokuszę. Dla mnie i tak dużo jak zrobię pierogi. :-)
moze powinnas isc z tym do lekarza,to Ci moze nawet recepte da na takie mleko
znaczy sie z Olivierem