nefretete101
Fanka BB :)
hej laseczki
ja dopiero teraz mam chwile aby cos napiac... przypada mi 30 minut dziennie siedzenia przy kompie
dzieki za wszystkie życzonka i rady
4muchy nie ma zbyt dużo tych wykwitów i nawet sie nie drapie... ma kilka w nietypowych miejscach
np na jajkach, odbycie, między palcami i w uchu

ta w uchu mu najbardziej przeszkadza i czasami wsadza tam palucha
zrobił sie dzisiaj strasznie marudny i juz mam dosyć bo tylko z mamą za rączke wszędzie... ale cóż kochane baby chore więc trzeba tulić
zanetabd7 z tym oglądaniem autek to mógłby sobie z moim D podać rękę... ten jak wejdzie na jakąś strone motoryzacyjną to nawet na obiad sie go woła pół godziny
Ampar3 witaj z powrotem:-) daj znać kiedy wpadniecie.
Ania1812 ja nie byłam pewna czy to ospa na 100% dlatego poszłam. cała wizyta bez sensu. kazała tylko paracetamol dać jak by miał gorączke... w ogóle go nie zbadała

chciałam żeby dała coś do smarowania ale po co jak sie ma podrapać to i tak sie podrapie

dobrze chociaż że nas bez kolejki wzieła do gabinetu
tynia i wiki zaczynam zazdrościć twojej małej
sama bym sobie potańczyła ech... gdzie te czasy gdy sie tańczyło w zespole tańca nowoczesnego, zajęcia z akrobatyki hmmm... a teraz co? rozstępy i wiszący brzuch
jeszcze miałam coś napisać ale czas mi sie skończył

wpadne wieczorkie poczytac co u was
miłego popołudnia
ja dopiero teraz mam chwile aby cos napiac... przypada mi 30 minut dziennie siedzenia przy kompie

dzieki za wszystkie życzonka i rady

4muchy nie ma zbyt dużo tych wykwitów i nawet sie nie drapie... ma kilka w nietypowych miejscach

zanetabd7 z tym oglądaniem autek to mógłby sobie z moim D podać rękę... ten jak wejdzie na jakąś strone motoryzacyjną to nawet na obiad sie go woła pół godziny

Ampar3 witaj z powrotem:-) daj znać kiedy wpadniecie.
Ania1812 ja nie byłam pewna czy to ospa na 100% dlatego poszłam. cała wizyta bez sensu. kazała tylko paracetamol dać jak by miał gorączke... w ogóle go nie zbadała

tynia i wiki zaczynam zazdrościć twojej małej

jeszcze miałam coś napisać ale czas mi sie skończył

miłego popołudnia