reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

wpadlam na chwilke napisac Wam pare slow,bo zaraz mala do spanka musze polozyc:tak:
jejku jak ja sie ciesze ze ona mi tak ladnie sama zasypia,bez lulania i wiekszosc dni bez placzu:happy:
AGAAM-Tobie i mezowi bardzo wspolczuje,bo sie musicie teraz ze swoja ksiezniczka nameczyc:-(oby szybciutko to sie zmienilo i oby zasypiala sama grzecznie,zycze Wam duzo wytrwalosci:tak:
RENUSKA-wielkie dzieki za vouchery,;-):tak::happy::-):happy: ja sobie jutro od KASI odbiore
blizniaki Ci sie marza,ja tez mysle ze to fajna rzecz miec duza rodzinke i gromadke przy sobie:happy:jednak co do blizniakow to bym sie kurcze bardzo bala ,ze sobie nie dam rady,Nati rozbiegana mala i jesz.bliznieta:szok::szok::szok::szok::szok::-D
4 MUCHY-zdrowka dla JUlki:tak:
MOJADZIDZIA-i co z Mama?? mam nadz.ze nie jest zle:sorry:
a Duska w stroju kapielowym -wow jaka laseczka:happy:
ANIA-wielkie gratki dla Filipka:tak::happy: A duma Cie,was pewno rozpiera:-Di nic dziwnego;-):-)
Ciesze sie ze sa chetne na spotkanko u mnie w przyszlym tyg:happy::happy::happy:
szkoda ze wsz.nie moga byc,ale nadrobimy...:laugh2:
mi w sumie jak narazie dzien obojetny,bo wsz.sobie chce pozalatwiac jesz.w tym tygodniu ,zeby miec labe potem:happy:
wiec jak wiekszosci bedzie pasowalo
ide malautka szykowac lulu
do milego ,papa

reklama
Witam wieczorkiem!

Chłopaki oglądają mecz a ja straaasznie się nudze:confused2: Poza tym nogi wchodzą mi w tyłek. Zachciało mi się zrobić dłuższy spacerek i teraz mam skutki:sorry:
Dziękuje za wszystkie gratulacje. Bardzo mi miło:-) Synek po mamie taki uzdolniony;-)

Graziul- udało się załatwić wszystkie sprawy?
Dominisia- dobrze, że się udało z fryzjerem. Nie zapomne jakie kiedyś Filip wyprawiał cyrki u fryzjera. Jakby mu te włosy wyrywali:sorry:
4muchy- biedna Juleczka. Niedość, że przeziębiona to jeszcze uczulenie
Agaam- trzymam kciuki za usypianie Viki. Rośnie Ci mała telemaniaczka;-) Adam póki co nie jest zbyt zainteresowany TV. Czasem popatrzy przez chwilke jak leci któraś z jego ulubionych piosenek:sorry:
Renuska- nie nacieszyłaś się zbyt długo kwiatkami:laugh2: Mój ogród od kilu dni wygląda jak dżungla. Wszysko nagle zaczęło strasznie szybko rosnąć i co najbardziej mnie cieszy, rozkwitły tulipany:-)
Roksanna- zdrówka dla Matyldy. A jak tam Twoja dieta?

Bye:-)

Czesc laseczki!
No coz,mama ma anemie poki co ma brac tylko zelazo,dzisiaj zrobiono jej kolejne badanie krwi i za miesiac ma miec kolejne bo lekarz nie jest do konca pewny czy to zeczywiscie brak zelaza wywolal ta anemie-mama 4mies. temu miala zator zylny w prawej rece i operacje no i od tamtego czasu caly czas bierze leki ktore reguluja krzepliwosc jej krwi,czasami ma za gesta a innym razem jest tak rzadka ze moglaby sie wykrwawic przy wiekszym rozcieciu,nie ma tragedi ale caly czas musi byc pod kontrola lekarzy
roksanna1,4muchy wielkie buziaczki i tulaski dla waszych ksiezniczek,oby to nie bylo nic powaznego
Graziul xxx ja tez bym chciala zeby Dusia sama usypiala,na razie niestety odbywa sie to przy cycuchu,pora najwyzsza na zmiany tylko tak sie zastanawiam ktora z nas jest mniej na to gotowa :baffled::eek:
Agaam maly telemaniak :-D:-D:-D masz przynajmniej sposob na swoja coreczke
Ania1812 my w domu jestesmy pod wrazeniem umiejetnosci Nadii bo ona bardzo duzo stara sie nas nasladowac,daje juz piekne buziaczki i tulaski,sa tez tego ujemne strony,np kilka dni temu wspiela sie az na 4schodek :szok: a ja jeszcze nie mam zamontowanych bramek :no:

hej z wieczorka

Ja dzisiaj poszlam po mojego synka do przedszkola i pogadac z paniami a mlody do mnie ja powiedzialem pani ze tata is coming back :szok:
Potem z tej calej radosci poszlismy do parku, pojechalismy nad rzeke i znowu na plac zabaw i tak caly dzien:-):tak: Od razu mi lepiej ze jemu juz nie jest AZ tak zle:tak:

Sylwiam- a ja cie lubie:-p
Kasia8118- zapomnialam ci napisac ze ja tez tommee tippee:tak: Do jutra:tak:
Zanetabd7- my na razie kupilismy przelot do hiszpanii, hotel juz mamy wybrany - all inclusive na costa brava ale czekamy do ostatniej chwili a dzisiaj moze zaplacimy za wynajecie auta i gotowe:tak: Wszystko razem 600f;-)
Ania1812- brawo dla filipka:tak::szok: - pewnie sie nosisz jak paw, co? ;-)Teraz jest tez nadzieja ze i moj cos kiedys przyniesie bo po prostu pojdzie moze do szkoly:-D:-D:-D
Agaam- wytrwalosci zycze:tak:;-) I co to za bajka??????:szok:
Graziulxxx- ja jestem chetna- moge byc po godzinach:tak: Tylko nie wiem gdzie przyjechac:-p szymon dzisiaj przyszedl do mnie i mnie pyta : mamo jestem hiperaktywny:szok::-D:-D:-D Ja gadalam z siostra przez tel a moj mu cos nagadal:eek:
Ci faceci zanim cos powiedza to niech pomysla- a ja potem dziecku musialam tlumaczyc co to znaczy:angry:
mojadzidzia- trzymam kciukasy zeby bylo ok:tak:

Ide cos zakupic moze na ebay:-D:-D

hej:-)

ja juz wykapana w lozeczku nie wiem czy dotrfam do you can dance:zawstydzona/y: ale wykonczona jestem na dworku bylam troszke z mala bo kolezanka mnie wyciagnela w dzien mala jest kochana bawi sie smieje tylko gryzie wszystko tylko te noce sa straszne

ania wlasnie sie zastanawialam czy do lekarza sie nie przejsc ale watpie ze cos zaradzi oprucz paracetamolu :sorry: :wściekła/y: no bo malej nic w sumie nie jest goraczki kaszlu nic nie ma tylko w nocy jej cos dokucza:-(

mojadzidzia ja tam z mama?

agaam najwazniejsze to sie nie poddawac:tak:;-)

ania ale zdolny ten Twoj starszak gratuluje:tak:

4muchy zdrowka dla Juleczki:tak:

roksanna a jak Mati?? zdrowka:tak:

dobra ide sobie polezec pewnie usne:-D

czesc wszystkim ja tez praktycznie caly dzien na dworze trzeba korzystac
mojadzidzia zdrowka dla mamusi:tak::tak::tak:
roksanna mam nadzieje ze to nic powaznego zdrowka dla Mati
4muchy zdrowka dla Juleczki
natalka a Cludunia placze tylko na zabki moze ma wzdecia sprobuj jej moze pomasowac brzuszek no nie wiem co ci doradzic trzymaj sie kobietko
oki ide na dol moze jakas kolacje sie zrobi :tak::tak::tak::tak:

Witam Was wieczorkiem:-)

Ja dopiero teraz wolna. Marcel kimnął się w dzień to dłużej zasypiał ale i tak nie było źle, spodziewałam się że pójdzie spać o 23:sorry:
Paszport załatwiony. Trzeba przyznać że postarali się w tym konsulacie, chwila moment i po sprawie:tak:
Tak poza tym to nuuuudy.

Ewelina
ja też jestem z tych wstrętnych co do zielonego śmietnika wrzucają ogrodowe odpady;-)

Natalka
jak teraz Claudia się czuje?? Myślisz że te nocne jazdy to ząbki?? jestem pod wrażeniem Twojego D:tak: Super, że chce spędzic z Wami cały tydzień:-)
o teraz doczytałam że chyab na ząbki Ci to wygląda, hmm....pozostaje tylko współczuć że tak ciężko to przechodzi:-(

Tynia Tobie niedługo nic z tych carpetów nie zostanie jak je będziesz tak często szorować:-p

Graziul ja nie mam żadnych planów na przyszły tydzien więc każdy mi pasuje, dostosuję się do większości:tak:

Żaneta jeśli chcesz dać dziecko w swoim rejonie to nie musisz zapisywac wcześniej bo ze względu na miejsce zamieszkania masz pierszeństwo, ale jeśli ta lokalna Ci nie pasuje i chcesz dać do innej, lepszej to musisz zapisać im wcześniej tym lepiej:tak:

Mojadzidzia i jak mama?? Fotka na NK faktycznie bezbłędna:-D O teraz doczytałam o anemii mamy....zdrówka dla Niej:-) Nadia zdolna bestia:tak:

Kasia8118 ja jeszcze nie wiem kiedy będę mogła podjechać po vouchery więc skontakuję się z Tobą tel;-)

Ania1812 to i ja pogratuluję Ci prymusa klasowego:tak: Jestem pewna że to po mamusi;-)

Roksanna i jak Mati??

Renuska
dzięki za vouchery;-) a powiedz tak właściwie to skąd Ty je bierzesz?? chyba pisałaś kiedyś ale ja już nie pamiętam:zawstydzona/y:

Agaam dacie radę, mała wkoncu zrozumie że z Wami nie wygra i odpuści:tak: najważniejsze że P Cię wspiera i pomaga

4muchy zeszła opuchlizna?? Pewnie nieźle się przestraszylaś co?

Dominisia a kto to Romi?? Jakaś koleżanka od nas? jezuuuu jaką ja mam sklerozę:szok::zawstydzona/y:
Fajnie, że Kajka znalazła sobie przyjaciółkę w sąsiedztwie, przynajmniej się nie nudzi;-)

Ampar normalnie na język ciśnie się tylko A NIE MÓWIŁAM:-p:-D:-D:-D Czyli tą pępowinę to nie oni źle obcięli tylko Ty nie chciałaś odciąć:tak: Fajnie że Szymek już lepiej czuje się w przedszkolu, masz już to za sobą.......
Ciekawe jak będzie u nas;-):rofl2:

Ale walnęłam pościora, wow:szok::-D

Dziękuję za troskę dziewczyny. Mati narzekała cały dzień na brzuch, ale już nie tak jak w nocy i rano. Pospała do 13.30 a teraz jak można się domyślić tłucze się po łóżku. Znalazłam w szafce nifuroksazyt (tzn Łukasz znalazł po interwencji teściowej - hmm czasem to wtrącanie się jej okazuje się być potrzebne), więc zaaplikowałam jej, jutro już powinno być lepiej.
Ania gratulacje dla zdolnego synka, to nie lada sukces, najlepszy w klasie :sorry:
A dieta, no cóż ja dalej na niej jestem. To już mi chyba w nawyk wejdzie. Tylko strasznie mi brakuje teraz to kopytek, naleśników, pizze, pierogów.
4muchy dobrze że Mati nie ma uczulenia na ibuprofen, bo my tylko na tym. Ale wiesz co dowiedziałam się że to jest mocniejsze od paracetamolu i ja chyba przejdę z powrotem na paracetamol, bo jak ma mi się do silniejszych leków przyzwyczaić to wolę nie.
Graziul może mnie by się udało do Ciebie zajrzeć.
Kasia8118 to ja jutro do Ciebie zadzwonię, bo mam auto (zawożę jutro kotkę do sterylizacji:-(, przestanie mi wreszcie miauczeć po nocach i drzeć wykładzinę) to może i zajrzałabym do Ciebie po te vouchery.
Renuska dzięki

Witam sie dopiero teraz ,bo wkońcu mam wolne jupiii
Ja rówmniez bardzo Wam dziekuje ,za liczną frekfencję:happy:szkoda ze pare z Was nie dotarło:-(alew nic moze następnym razem.
Co Wy takie laboraty dzisiaj trzaskacie:szok:ledwo zdazyłm nadrobić,to juz nie pamietam co komu:eek:
ewelina Witaj i podziwiam jak ty to robisz,a synek pierwsza klasa,chetnie zobacze na zywo:tak:
ampar Ja tez chceeeeeee do hiszpani:-:)-:)-:)-(
A propos Szymonka widzisz jaki zuch chłopak:-)
Graziul napisz tylko kiedy swoje wrota otwierasz ,a ja sie dostosuje:-pa kuchnię kochana chetnie ci pozycze:laugh2:
i
Żaneta miło było poznac:-)butla czeka:-p
Ania Ja tez bym była dumna:happy:A jak narazie musze sie zadowolić córcią bez pampka:laugh2:
kasia1881 dołaczam sie do porad dziewczyn;-)
Mojadzidzia super masz t ą barbi syrenkę;-)zdróweczka dla mamci
roksanna mam nadzieje ze mati przeszło
4Muchy Widze ze julcia jakaś pechowa:-(bidulka
nic zmykam obebnić prasowańsko ,ŚRODAA

reklama
agaam -mysle ze zalapiesz sie na jeden voucher bez problemu :tak:
sylwia -z pracy dostaje ,zawsze przyniesie cos ,ze czlowiek sie skusi i pieniadze wydaje
A ja dzis robilam cos o czym czesto myslalam ,ale rownie jak czesto myslalam tak tez szybko zapominalam :zawstydzona/y: ,tak wiec wymylam szafki w kuchni ,ogarnelam pokoj Dominika z niepotrzebnych rzeczy ,i na koniec wymylismy autka .Wskoczylismy pozniej razem do wanny ,a moje dziecko kochane umylo mi nogi :eek:,ale to chyba nie byla zadna aluzja ,pozniej zrobil mi peeling owych nog :eek:,dobrze ze po depilator nie siegna .
To ja ide juz lulu ,papa.

Do góry