Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
wpadlam na chwilke napisac Wam pare slow,bo zaraz mala do spanka musze polozyc
jejku jak ja sie ciesze ze ona mi tak ladnie sama zasypia,bez lulania i wiekszosc dni bez placzu
AGAAM-Tobie i mezowi bardzo wspolczuje,bo sie musicie teraz ze swoja ksiezniczka nameczyc:-(oby szybciutko to sie zmienilo i oby zasypiala sama grzecznie,zycze Wam duzo wytrwalosci
RENUSKA-wielkie dzieki za vouchery,;-)
:-)
ja sobie jutro od KASI odbiore
blizniaki Ci sie marza,ja tez mysle ze to fajna rzecz miec duza rodzinke i gromadke przy sobie
jednak co do blizniakow to bym sie kurcze bardzo bala ,ze sobie nie dam rady,Nati rozbiegana mala i jesz.bliznieta

4 MUCHY-zdrowka dla JUlki
MOJADZIDZIA-i co z Mama?? mam nadz.ze nie jest zle
a Duska w stroju kapielowym -wow jaka laseczka
ANIA-wielkie gratki dla Filipka
A duma Cie,was pewno rozpiera
i nic dziwnego;-):-)
Ciesze sie ze sa chetne na spotkanko u mnie w przyszlym tyg

szkoda ze wsz.nie moga byc,ale nadrobimy...
mi w sumie jak narazie dzien obojetny,bo wsz.sobie chce pozalatwiac jesz.w tym tygodniu ,zeby miec labe potem
wiec jak wiekszosci bedzie pasowalo
ide malautka szykowac lulu
do milego ,papa

jejku jak ja sie ciesze ze ona mi tak ladnie sama zasypia,bez lulania i wiekszosc dni bez placzu

AGAAM-Tobie i mezowi bardzo wspolczuje,bo sie musicie teraz ze swoja ksiezniczka nameczyc:-(oby szybciutko to sie zmienilo i oby zasypiala sama grzecznie,zycze Wam duzo wytrwalosci

RENUSKA-wielkie dzieki za vouchery,;-)

blizniaki Ci sie marza,ja tez mysle ze to fajna rzecz miec duza rodzinke i gromadke przy sobie

4 MUCHY-zdrowka dla JUlki

MOJADZIDZIA-i co z Mama?? mam nadz.ze nie jest zle

a Duska w stroju kapielowym -wow jaka laseczka

ANIA-wielkie gratki dla Filipka

Ciesze sie ze sa chetne na spotkanko u mnie w przyszlym tyg

szkoda ze wsz.nie moga byc,ale nadrobimy...

mi w sumie jak narazie dzien obojetny,bo wsz.sobie chce pozalatwiac jesz.w tym tygodniu ,zeby miec labe potem

wiec jak wiekszosci bedzie pasowalo
ide malautka szykowac lulu
do milego ,papa