reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki:-)
my juz lepiej-dziekuje bardzo
tyle ze weny brak:szok:
ZANETA-ja Cie popre co do zakupow w polskim sklepie :tak:nie jestem osoba stronnicza ,ale badzmy szczere -przeciez takie sprawki sie wszedzie pewnie dzieja:tak:czy naprawde tak badzo mozna zaufac tym z Patsona albo innych sklepow czy stoisk-bardzo w to watpie:-(sama kiedys pracowalam w spozywczym....:tak:poprostu trzeba byc zawsze ostroznym i czujnym zwlaszcza jesli kupujemy dzieciaczkom cos,a ja staram sie kupowac raczej produkty opakowane w folie i tyle..przeciez nie mozna tez dac sie zwariowac,sytuacje miedzy pracownikami a szefostwem pozostawiam do rozwiklania miedzy nimi:tak:..no to sie naprodukowalam:-D:-D:-D
pozdrawiam babki i zycze milego wieczorku:happy::happy:

reklama
Żaneta ja też Cię popieram. Takie rzeczy zdarzają się wszędzie niestety, ja sama kiedyś widziałam w patsonie przeterminowaną wędlinę, dawno to było ale było:baffled:
Teraz pewnie też już nie będę kupowac w pikniku wędliny krojonej ale inne rzeczy na pewno, bo np nigdzie indziej nie ma mojej ukochanej fety a danio które Marcel i Rafał wręcz pochłaniają są najtańsze:tak:

Dziewczyny a może w przyszlym tyg przyjedziecie u mnie zrobić bałagan??

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adam ma pierwszego zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
W końcu:-D

Maly spi a ja mjakmilosc:-)
dominisia- milo bylo poznac:tak: Nastepnym razem musisz tylko blizej usiasc zebysmy mogly pogadac:tak:;-)
Ania1812- wieeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje:-D:-D:tak:
Sylwiam- ja w srode jade:-( Ale chetnie bym nabalaganila:-D:-D:-D

ide ogladac

Ania to sobie Adaśko prezent na pierwsze urodzinki sprawił i mamusi przy okazji też:tak: Gratkiiiiiiii ogromne:-D

Olivia śpi a Marcel zamiast w łóżku to jest z tatą w garażu:szok::szok: Pewnie przez tą drzemkę w drodze powrotnej od Marty, położyłam się z nim ale po 30min skapitulowałam, jakoś nie mam cierpliwości na długie usypianie:baffled:
A teraz idę potańczyć z żelazkiem.

hej:-)

Claudia własnie usneła znowu w dzien za duzo nie pospala tylko w wózku jak jechalam do ampar moze z 5 min i jak wracalam to z 20 min i to wszystko :baffled:

ampar dzieki za kawke :tak: ja tez zapomialam ze przeciesz widzialam juz Twojego A calkiem zapomialam ze mnie wtedy odwoziliscie :zawstydzona/y: no zmienilo to sie chyba tylko tyle ze brzucha juz takiego nie mam wtedy to jeszcze w ciazy bylam:-D no i pewnie sobie pomyslial ze jakas glupia ze do piwnicy poszla szukac mieszkania :-D

dominisia miło było poznać :tak:

ania gratuluje zabka :tak::-)

tynia super ze z Viki wszystko ok:tak::-) pewnie odetchnełas z ulga :tak:

monia to czekamy na wiesci :tak: sama jestem ciekawa co tam nosisz :-)

sylwia ja chetna na spotkanie tylko czy dojechac ??:sorry2: i milego tancowania :-D moze ja tez sobie poprasuje :crazy:

Sylwia-ja przyjade!!!na million procent!!!bo kawki sprobuje:-D:-D:-D
ania-gratki dla Adaśka:tak::tak:
i na ty konczy sie moja wena bo wyrabałam wlasnie smirnoff ice cała flache:-D:-D:-):-)

Ja wyprasowałam 3 bluzki i zrobiłam sobie przerwę:-D

Żaneta
a czy Twój menio pracuje w budowlance?? Kilka dni temu koło mnie jacyś kolesie robili chyba płytki chodnikowe i jeden z nich wydał mi się znajomy, tzn że gdzieś już go widziałam. Dzisiaj jeszcze raz zajrzałam na Twoją NK i wydaje mi się, że to On:tak:
A jeśli nie to na pewno jego sobowtór;-)

Natalka z interchange autobusem 626, 622, 623 do sklepu cooperative w wyke i tam będzie czekać delegacja powitalna w postaci Agaam lub Doroty żeby doprowadziły Was skrótami do mnie:tak: (One jeszcze o tym nie wiedzą ale się dowiedzą;-):-p)

reklama
Witam :-).W końcu zebrałam się do kupy zeby coś napisac:tak:.Chłopaki juz śpią R w szkole to jest czas na BB:tak:.U nas nic nowego w sumie nie mam o czym pisac:no:.wracając do sprawy z Piknikiem to mój pojechał oddac te drożdże ale pani nie mogła mu wymienic na inne bo wszystkie były takie same czyli nie do spożycia :wściekła/y:.Zostawię to bez komentarza :sorry2:.
Kilka dni temu piekłam ciasteczka z przepisu który wklejała jakis czas temu jedna z was (sorki nie pamiętam która)i wyszły mi całkiem dobre fajny i szybki przepis:tak:.
A dzisiaj zdecydowałam się na zrobienie fasolki pierwszy raz w życiu i muszę się pochwalic ze wyszła mi niczego sobie pewnie będę robiła ją częściej:tak:;-).Chłopaki zadowoleni więc i ja się ciesze:tak:.
Aniu1812 gratki dla Adasia:-).
sylwia.m ja bym była bardzo chętna na spotkanie tylko standardowo nie pasuje mi wtorek i piątek:sorry2:.
monia no to teraz czekamy na wiadomosc od ciebie:tak:.
dominisia śniłaś mi się dwa dni temu i twój mąż również dziwne bo w sumie nie miałyśmy okazji się poznac:baffled:.
tynia i wiki no to super że wszystko Ok.:tak:
Zaneta ja też się z tobą zgadzam bo wiem sama z własnego doświadczenia ze takie rzeczy nie dzieją się tylko w Pikniku.Kiedyś kupiłam pierogi w Patsonie i jak je włożyłam do gorącej wody to myślałam że umrę od smrodu :wściekła/y:.Tak mnie ten smród zniechęcił że przez pół roku nie jadłam pierogów aż pojechałam do Pl i teściowa dała mi prosty przepis i teraz sama sobie robie:tak:.
Nic laseczki uciekam bo R właśnie wrócił pa:-).

Do góry