no to witamy
ja mieszkalam kiedys na jordana czyli niedaleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moze jestesmy sasiadkami, a jakie masz duze dzieciatko bo moja mala Julcia to juz prawie roczna pannicaWITAJCIE!
Ja mieszkam w Trzebini a dokładniej w Sierszy i jeśli pozwolicie chętnie się przyłącze do mam z okolic Chrzanowa (przed slubem mieszkałam w Chrzanowie na kontach niedaleko basenu )
to moze jestesmy sasiadkami, a jakie masz duze dzieciatko bo moja mala Julcia to juz prawie roczna pannica
Też mam Julcie z tą różnicą że moja ma trzy i pół roku.to moze jestesmy sasiadkami, a jakie masz duze dzieciatko bo moja mala Julcia to juz prawie roczna pannica
Mój nr GG 9343056 będzie prościejto faktycznie jestesmy prawie sasiadkami, mieszkam niedaleko, kurcze ale swiat jest maly. moze w takim razie spotkamy sie na jakims spacerku:-)
piateWitaj ! Oprucz Julki mam jeszcze trzech chłopców tak że czekam na piąte dzieciątko ( już sie nie mogę doczekać ) a co do spacerku to bardzo chętnie.