Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć nas też dawno nie było, praca - dom i tak naokretke. Łukasz odpukać na razie zdrowy ale w tamtych latach jak miał 2 i 1 rok to co chwile było zapelenie oskrzeli i brzydki kaszel na tle alergicznym przeważnie ...Na razie spokój.
No ja niestety nic a nic nie wiem - ale jak bym wiedziała to dam znać :-) A jakiej konkretnie pracy szukasz - tzn. jakiego typu :-)
Przepraszam, ale chwilowo mam BabyBoom'owego doła i totalnie mi sie nie chce - dlatego jakis czas pojawiac sie nie będę - może będzie to dzień, może tydzień, może miesiąc - jak przejdzie to wrócę w pełni sił i chęci do pisania :-)
Witajcie dziewczyny !
Widzę że trochę się tu ruszyło .Witam nowe dziewczyny Ja mam na imię Iwona mam 5 letniego synka Mieszkam w Cieszynie .Aktualnie szukam niani
Dziewczyny nie znacie jakiejś niani !!!!!!!!
Ja ostatnio nie zaglądałam tutaj ,bo pracuję i wiecie jak to jest praca dom mały itp hehhehe Ale mam nadzieję że teraz będę tutaj częściej zaglądała i mam nadzieję że Wy też pazdrawiam