reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Doncaster

ja akurat pracowałam w różnych miejscach gdzie pracowali również Polacy i to raczej odemnie nie zależało... to że z kimś pracujesz nie musi od razu oznaczać że obracasz się w takim a nie innym towarzystwie ... a zresztą czy to ma jakieś znaczenie? fakt faktem, że jak ostatnio pracowałam na poczcie z angolami i jedną francuzeczką to bylo zupełnie inaczej jakoś tak lużniej niż z naszymi rodakami... nikt Cie nie gonił, a wręcz odwrotnie... zupełnie inna atmosfera nie wiem od czego to zależy...inny świat:baffled:

No wlasnie oznacza:tak:chodzi mi nie o to jakie Ty sobie towarzystwo prywatnie dobierasz tylko w jakim srodowisku przebywasz...jezeli nawet nie pracujesz z Polakami a mieszkasz z nimi na jednej ulicy to sila rzeczy macie jakis kontakt nawet jesli Ty specjalnie go nie szukasz...i tyle o to mi chodzilo:-)
A tak zmieniajac temat to jak sie czujesz...jakies skurczyki?czy nic:no:?

reklama
skurczyków brak...:wściekła/y: ogólnie czuje sie bardzo dobrze... poza wieczorami:zawstydzona/y: wieczorkami maluszek daje mi ostro w kość... jak oglądamy jakiś film to przynajmniej co 15min robie stop i biegne do kibelka... w nocy srednio co godzinke odwiedzam ten że przybytek... wierci sie niuniek oj wierci ;-)

Aleksander bardzo ladnie :) Leon jakos mi sie srednio widzi ale to w koncu nie mnie ma sie podobac:))))) Trzymam kciuki zeby bobas juz wyskoczyl bo wiem jak czas sie dluzy przez te ostatnie dni:))) Powodzenia!

oj strasznie się dłuży :wściekła/y: hopla już dostaje i cały czas sobie wymyślam jakieś zajęcia... pomysły powoli sie kończą :baffled: moj kochany prawie cały dzień w pracy, a ja sama siedze w domku... no pawie sama bo jeszcze jest moja pocieszna Korba (fretka) :-D
a jak tam wasze pociechy dziewczynki?

Moje dziecie placze calymi dniami i chce zeby go na rekach nosic a ja juz nie mam sily:no: No to on sie wkurza i sie drze tak jakby go ktos ze skory obdzieral:-(Moze to zeby:confused: Ale jezeli nie to mam przerabane:szok:

misska ja sobie kupiłam fotel bujany żeby nie dżwigać... przynajmniej mam takiego plana, że nie bede nosić tylko w fotelu sie bujać :-D pewnie jesteś umęczona... może możesz mu podać coś przeciwbólowego dla takich maluszków? choc lepiej lekarza zapytać... ja tam jeszcze nie mam zbytnio orientacji :baffled:

Fotel bujany fajna sprawa na poczatku, ale teraz juz sie znudzil :no: i nie dziala ...lepiej jak go nosze...wtedy jest fajnie:tak:A jak przestaje sie nim zajmowac to histeria taka ze szok:szok: Ma zel na dziasla i taki ziolowy proszeczek na jezyk troche uspokajajacy ale nic nie dziala:-(Bo moze to wcale nie zeby tylko on sie zmienil z aniolka w malego diabla:confused:

reklama
mały rozrabiaka rośnie... ja już czuje, że moje dziecie bedzie niezłym terrorystą :-D w nocy toż to istne ADHD, co godzinka meldunek w kibelku:baffled: wieczorkiem jak siedze i oglądam jakiś filmik to co moment stop klatkę trzeba robić... mam nadzieje że jeszcze chwilka i będzie mi lżej choć tylko pod tym względem.... boje się troche że nowym obowiązkom nie podołam. na szczęście mamuśka przylatuje niedługo to mi pomoże.
misska a jak dzisiaj spokojniejsze dziecię twoje? ;-)

Do góry