iwona100iwona
Aktywna w BB
Hejka dziewczyny
pogoda jest do bani ,a juz myslalam ze bedzie cieplutko i fajne a tu klapa

Martus jeszcze nie bylam ale na bank bede,bo mi na tym zalezy mezus mowi ze w tym tygodniu nie da rady ale ja juz przypilnuje tego zeby tam jak najszybciej sie dostac,napisze wam co i jak.na pewno
Dżoana bedzie dobrze ,zawsze tak jest ze sie nie wie czy to nowe bedzie dobre,ale sie przyzwyczisz tym bardziej ze Martusie bedziesz miala kolo siebie juz ci zazdroszcze
powodzenia

pozdrawiam milej nocki:-)

pogoda jest do bani ,a juz myslalam ze bedzie cieplutko i fajne a tu klapa

Martus jeszcze nie bylam ale na bank bede,bo mi na tym zalezy mezus mowi ze w tym tygodniu nie da rady ale ja juz przypilnuje tego zeby tam jak najszybciej sie dostac,napisze wam co i jak.na pewno

Dżoana bedzie dobrze ,zawsze tak jest ze sie nie wie czy to nowe bedzie dobre,ale sie przyzwyczisz tym bardziej ze Martusie bedziesz miala kolo siebie juz ci zazdroszcze
powodzenia

pozdrawiam milej nocki:-)

pozdrawiam pa
My zakonczenie roku mamy jutro w szkole, juz czekoladki dla Pan zakupione;-) Mnie ostatnio strasznie połamało, od jakiegos czasu boli mnie kark,przewaznie w nocy budzi mnie ból i nad ranem az sztywnieje mi szyja i miesnie, nie mam pojecia co to jest, na tabletach jade i czakam na wyjazd do Pl by sie zbadac..:-(
poslizgnęłam się i już, a wakacje za pasem jestem zła jak osa
na dodatek pogoda mnie dobija i trzeba skonczyc się spakowac , a weż i weż jak trzeba biegac po schodach