reklama

Mamy z Dublina!

manija w takim razie trzymam kciuki, szybkiego i sprawnego rozpakowania ci życzę!!! :-) Czekamy na wieści!

agus ty również się trzymaj, może wkrotce dołączysz do maniji:-)
Życzę wam dziewczynki, żebyście już wkrótce trzymały swoje maleństwa w ramionach:-)

My byliśmy wczoraj na usg 3d/4d, super sprawa, rewelacyjna pamiątka!!!
Nic dodać, nic ująć.
Co prawda Młodzieniec układa się narazie pośladkowo, ale ma jeszcze trochę czasu, żeby zmienić pozycję;-)
Oby, oby...

reklama
Manija powodzenia a raczej teraz wielkie gratulacje!!!!:-):-):-):-) Mam nadzieję że wszystko poszło szybko i sprawnie no i oczywiście jak najmniej boleśnie:tak::tak::tak:
Dziewczyny dzięki za kciuki!!! Może i u mnie się coś ruszy niedługo.... w końcu już 11 dni po terminie:no::no::no:
jsz25 ja słyszałam że dużo dzieci dopiero przed porodem przyjmuje pozycje główkową więc nie martw się jeszcze się przekręci:tak::tak:
pozdrawiam:***

Po deszczu przychodzi słońce:-)
Zapowiada się ładniejszy niż wczoraj dzień;-)

manija, agus, co u Was dziewczynki???
Czyżbyście już tuliły swoje skarby:-)???

Witam wszytskie dziewcyzny. Dzisiaj się dopiero zarejestrowałam. Mam na imie Ewa, mieszkam na Dublin 18, w tej chwili jestem w 38 tygodniu ciąży i juz nie moge doczeka się końca. Mam nadzieje że dzięki temu forum bede miała okazje poznac jakies fajne osoby w podobnym stanie.

Pozdrawiam.

reklama
Witaj ewa na forum,
U mnie dopiero 32 tydzień, na pewno będziesz pierwsza:-D , zwłaszcza, że już wiesz kiedy;-)
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
W jakim szpitalu będziesz rodziła?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry