Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj,super,że dałaś znaćkochane gdyby którąś to interesowało to jutro i w niedziele są wyprzedaże w Next :-):-):-)
.Ja tak właśnie ostatnio chciałam się wybrać do Nexta,a tu taka niespodzianka
Najbardziej zależy mi na dziecięcych ciuszkach
Dzięki bardzo!
.

.
Nie musisz miec zadnego powodu,to Ty ustalasz kiedy chcesz isc na macierzynski-mozesz go rozpoczac od 16 do 2 tygodni przed przewidywanym terminem porodu.A tak z czystej ciekawosci-co zrobisz z 10-tygodniowym malenstwem??czesc Dziewczyny, ja co prawde jeszcze mama nie jestem, bo dopiero w kwietniu spotka mnie ten zaszczyt, ale tak postanowilam tu zajrzec :-)
mam tez pytanie do tych z Was, ktore rodzily w Irlandii. Chodzi mi mianowicie o urlop macierzynski, bo wiem, ze mozna go wziac wczesniej (zdaje sie ze 16tyg wczesniej), ale czy trzeba miec do tego jakis konkretny powod - np zly stan zdrowia czy cos takiego? czy po prostu chce wziac wczesniej - to biore i tyle. Wiecie moze? Bede wdzieczna za odp, bo nigdzie nie moge tego znalesc![]()
Chyba,ze wracasz do kraju,albo rezygnujesz z pracy.Bo jesli masz klopoty zdrowotne,to lepiej isc na zwolnienie lekarskie,a macierzynski przejsc 2 tygodnie przed porodem.Pozdrawiam-Gosia