Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki za odp. Planuje wlasnie zmyc sie do Pl bedac na tym wczesniejszym urlopie, dlatego pytam, ale nie wiem co mi z tych planow wyjdzie, zobaczymyNie musisz miec zadnego powodu,to Ty ustalasz kiedy chcesz isc na macierzynski-mozesz go rozpoczac od 16 do 2 tygodni przed przewidywanym terminem porodu.A tak z czystej ciekawosci-co zrobisz z 10-tygodniowym malenstwem??Chyba,ze wracasz do kraju,albo rezygnujesz z pracy.Bo jesli masz klopoty zdrowotne,to lepiej isc na zwolnienie lekarskie,a macierzynski przejsc 2 tygodnie przed porodem.Pozdrawiam-Gosia
![]()
nie wiem jak to mozliwe,ale jednak. Zaraz po poszłam pod prysznic pozniej na sale gdzie bylo nas 6 . A jak tylko mnie przyjęli do szpitala to od razu dostalismy osobna salę...przycmione swiatelko a nie jakies lampy razace po oczach... muzyczka w tle... mówie Ci bardzo miło. No i kiedy wrócilam spod prysznica mąz tulił maleńką juz w ramionach owinięta w kocyk przed nim kawka i tościki... jak dla mnie super. Polecam

Facet robił to setki razy zawsze było ok,raz się nie udało
Możesz zapytać tam dziewczyn,pewnie Ci podpowiedzą coś.Ja na szczęście nie miałam problemu z tym bo mój Radek się ułożył właściwie