Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za odp. Planuje wlasnie zmyc sie do Pl bedac na tym wczesniejszym urlopie, dlatego pytam, ale nie wiem co mi z tych planow wyjdzie, zobaczymyNie musisz miec zadnego powodu,to Ty ustalasz kiedy chcesz isc na macierzynski-mozesz go rozpoczac od 16 do 2 tygodni przed przewidywanym terminem porodu.A tak z czystej ciekawosci-co zrobisz z 10-tygodniowym malenstwem??Chyba,ze wracasz do kraju,albo rezygnujesz z pracy.Bo jesli masz klopoty zdrowotne,to lepiej isc na zwolnienie lekarskie,a macierzynski przejsc 2 tygodnie przed porodem.Pozdrawiam-Gosia
![]()
nie wiem jak to mozliwe,ale jednak. Zaraz po poszłam pod prysznic pozniej na sale gdzie bylo nas 6 . A jak tylko mnie przyjęli do szpitala to od razu dostalismy osobna salę...przycmione swiatelko a nie jakies lampy razace po oczach... muzyczka w tle... mówie Ci bardzo miło. No i kiedy wrócilam spod prysznica mąz tulił maleńką juz w ramionach owinięta w kocyk przed nim kawka i tościki... jak dla mnie super. Polecam

Facet robił to setki razy zawsze było ok,raz się nie udało
Możesz zapytać tam dziewczyn,pewnie Ci podpowiedzą coś.Ja na szczęście nie miałam problemu z tym bo mój Radek się ułożył właściwie