Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mieszkam w d17 wiec troszke daleko,bo z tego co sie orientuje to wiekszosc mam jest z poludniowej czesci dublina ;/ moze ktos znajdzie sie z d13 lub d9
witam wszystkie mamyjestem w 38 tygodniu poród tusz tusz rodze na holles street w dublinie,mam problem bo kompletnie nie znam jeszcze jezyka,czy ten szpital ma tłumacza?czy ktos wie jak to wyglada ????????pomocy kobiety.nie mamy mozliwosci takiej zeby przy porodzie był mąz bo mamy 2 brzdca a jestem tu kruciótko i nie mam jeszcze tak znajomych
Dziewczynki orientujecie się jak wygląda sprawa KOSZTÓW przedszkoli w Dublinie... Mam córeczkę 2 latka i 2 miesiące i chciałabym wyjechać do Dublina w okolicach lipca... BARDZO Was proszę o jakieś informacje
Witam, czy któraś z Mam była ze swoim szkrabem w EMC u pani doktor Doroty Pleśniar??? Jestem ciekawa opinii, próbowałam znaleźć coś na necie, ale bez rezultatu.......Dziękuję serdeczne za wszelkie info
Witam. Pare dni temu zrobilam test. Wyszedl pozytywnie. Jestem bardzo szczesliwa. Niedlugo wybieram sie na 1sza wizyte do lekarza i stad moje pytanie. Jakiego ginekologa polecacie?
Druga sprawa dotyczy lotow samolotem. 1.05 lecimy na urlop, a wczoraj kolezanka nastraszyla mnie, ze latanie moze byc niebezpieczne w 1szym trymestrze. Jakie sa wasze doswiadczenia?