reklama

Mamy z Ełku lub okolic

no i wszędzie dobrze ale w domku najlepiej :)
Wróciliśmy z wczasów a nasz piesek wybył ;( bądź ktoś nam go ukradł.
córcia ciągle chodzi i woła Borysa a go ni widu ni słychu. A Gabi jest miłośniczką zwierząt więc zastanawiamy się nad przygarnięciem kociaczka. Ale nie wiem jak to będzie boję się żeby jej nie podrapał.
Kieyd byliśmy na wczasach Gabi miała kontakt z małym kociętem i było ok ale ciągle mam wątpliwości... co wy sądzicie?

reklama
emimonkey ja bym kociaka nie wzięła :no: ja ogolenie kotów nie lubię dla mnie to są dziwne zwierzęta takie puste, a pies i zupełnie co innego my wzięliśmy emi ja była szczeniakiem a Kacper miał 8 miesięcy i była to super decyzja bo pies fakt linieje i brudzi ale ile radocha była i nadal jest, teraz to najlepsze przytulanka Nikoli. a wracając do kotów to tez bym się bała ze podrapie wiec ja zdecydowanie bym nie wzięła w miejsce kota można kupić małego pieska :tak: który w przyszłości będzie lepszym kompanem niż kot

emimonkey mało powiedziane ja z domu się nie ruszam palca ma połamanego wypadek w domu i tak siedzimy we trojkę się kisząc
I jak tam sprzedaż ruszyło sie coś czy sezmo ogórkowy tak dał popalic ze cisza

Dzięki marta0307 za zaproszenie na pewno będę do Was zaglądać :tak:.

Dziewczyny z Ełku jeżeli tu zaglądacie to napiszcie coś zostawcie jakiś ślad po sobie zobaczymy ile nas jest może jednak uda nam się stworzyć coś własnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry