reklama

Mamy z FRANCJI!

Magda GRATULACJE mamuniu Olivki!!!!!:-) Duuuzo zdroweczka dla niej:tak:SUPER:-)

Josephine w polsce bylo extra ....tylko co to miesiac-migusiem zlecialo:tak: dobrze ze snieg chociaz jeden dzien byl:-D

reklama
magda GRATULUJE!!!!! jest nasza dziewczyneczka rodzynek wśród chłopaków niemowlaków.
a to Oliwka 31 styczeń czy 1 luty?
korzystaj z leżenia w szpitalu! spij leż odpoczywaj. pij dużo wody i często mała do cyca przykładaj. i nie pozwól jej zasypiać z cycem. gilgocz po policzku nóżce żeberkach, niech ssie to raz dwa mleko będzie.

dostawałaś oksy? czy samo sie rozkręciło. zoo nie żałujesz nie?

mona witaj!
josephine ale żeś sie obłowiła. super

u nas zimno, chyba -2C ale wiatr jest wiec odczuwalne więcej. i spacerek był króciutki.

Ostatnia edycja:
Magadbb a dlaczego tak dlugo???

Josephine dzis akurat posiedzimy w domku bo jest strasznie zimny wiatr na dworze a wole nie ryzykowac zeby sie malutki przeziebił...Dzis odziwo obudzil sie w nocy tylko raz 0 3. Ale dostal smoczka i spal dalej, pozniej pobudka o 6.30 dostał butle i tak spał do 9.30:happy::happy::happy:Dzis sie wyspalismy i ja i Alex:happy2:.

Teraz wlasnie bawi sie troszeczke na macie, ale znajac moje dziecko to dlugo sie tak nie pobawi:-)

Zmiana mleka zakonczona i jes dobrze uffff... Wiec za niedlugo zaczynamy obiadki i troszke owocow:-D

A co Ty dzisiaj porabiasz???Jak maluszek?

Buziaczki!

marzenka : u nas dzis leniowy dzien, niedawno wtsalismy ze siesty :)
zazdroszcze ci tych nocek z 1 pobudka ! ja nawet o calej przepsanej nie marze, tylko wlasnie o chocby tylko 1 pobudce !!!!

nie mam dzis zadnej koncepcji...kompletna dezorganizacja...
jeden synek sie bawi, drugi spi

ide zrobic ricore, moze wyjdziemy na dwor choc na chwile bo jeszcze dzis nie bylismy !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry