hejka
antylopka : swietna taka classe de mer !!!!! nie wiedzialam ze w wieku 4/5 lat juz jezdza i to od razu rzutem na gleboka woda : 10 dni

ale dobrze wiedziec, za rok sobie lub dwa w tym czasie wezme wakacje a filutka zostawie u tesciowej

hahahahahhaa
marzenka : ja jestem zakupoholiczka

kupuje cos ciagle... to juz nalog... dzisiaj na dodatek sie wkulam bo nam ten sobotni dom uciekl, kupili go w sobote po 1 wizyciue po cenie !!!!!

maz do mnie uwage " ze za wolno sie decydujemy, ze decyzje podejmowca trzeba szybko"... jak sie wkulam!!! cholera 2 dni na kupnoido domu to za dlugo na myslenie ???? dom to nie guma do rzucia!
ale biedak zadzownil w zluym momencie bylam w sklpeie z ubraniami

i zgodnie z jego rada ze decydowac sie trzeba szybko wzielam kilka kosuzlek na krotki i dlugi rekaw dla starszaka, mlodemu 3 pizamki czapke i dresik a sobie 2 bluzki na dlugi rekaw ikks, jeden t short converse i trauskawka na toricku : spodniczke letnia;.. diora

i nawet nie mam JEDNEGo wyrzutu sumienia

taka bylam wsciekla! najchetniej jakby bylo wiecej mpjego rozmiaru wzielabym jeszcze kilka ciuchow i rachunek wyslala mezowi faxem do biura z dopiskiem " podjelam tym razem BARDZo szybka decyzje"
ja dla starszaka top juz mam duzy wybor w ciuszklach, wszystko masz od typowych dzieciecych c&a zara h&m vertbaudet, po adidas, pume, ikks, catimini dpam, no mas atego jest...
dla takich zuplenych malluszkow, gora 2 lata najbardziej lubie: petit bateau ( kupilam wlasnie T. pizamke i czapke), baby GAP, vertbaudet ( 2 pizamki dzisiejsze), la redoute ( to z katalogu), c&a. Lubie tez jacadi i cyrillus. Jacadi jets piekne ale drozsze ciut niz petit bateau ktory juz i tak jets drogi wiec kupuje tylko jak sa wyprzedaze internetowe i okazja, badz soldy 2 razyw roku.
jesczze weekend a la mer jets fajny, taki marynarski pasiasty styl cala kolekcja

no masa masa tego jest

)))))))))))))))
magda : ja mam taki termometr bezdostykowy LBS medical. Lekarze takich uzywaja. sprawdza sie u nas. Szybki i higieniczny pomiar temperatury, polecam !