reklama

Mamy z FRANCJI!

mistralka : Chryyyyyyyyyyyyste.... wlasnie patrze na blog :) normalnie sie nie pozbieram!!!!! Wierzyc mi sie nie chce! to ty to robisz????????????? To jest mega piekne i przede wsyztskim KOMPLETNIE PROFESJONALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeciez ty z tego powinnas swoj zabod zrobic, wynajac jakis lokal i sprzedawac !!!!!!!!!!!!!!!! Za glupia tarte placi sie 12 euro za ciasto wysmyslniejsze 6 porcji 25-30 euro za wieksz ei 40 a to przy twojej robocie wyglada jak bulka!!!!! Za fortune bys takie cuda tu sprzedawala! zazdroszcze ci talentu!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niesamowicie to wyglada! koniecznie musisz zrobic z tgeo swoj zawod ! :zawstydzona/y: normalnie dzis nie dojde do siebie :))) hahahahahahahahahahhahahahaha

ps. znam twoje muiatso troche bylam kiedys ale przejazdem, w drodze na wakacje do bormes les mimosas i lavandou. Z okolic znam tez toulon,ale juz od ladnych kilku lat tam nie bylam
jezdze niedaleko ale to juz nie var, tylko bouche du rhone, 13 dep. okolice marsylii avignonu i arles, cassis saint remy en provence itp :)

reklama
Mistralka powodzenia w nadrabianiu wątku, na której stronie jesteś? ja też niedawno czytałam wszystko od początku, ale muszę przyznać, że się przydało :-)
Przykre, że miałaś takie przejścia, ale tym razem jest inaczej, tym razem się uda :-) Mocno ci tego życze i zaciskam kciukasy :-D
Czytałam juz wczoraj właśnie że zaznajamiałas się z poprzednimi wątkami:)))Ja jestem na 15 str,sporo jak na dzien dzisiejszy,ale nie mam co robić wiec czytam.Lekturka ciekawa:)
Wiej jestem tutaj online:))))

prosze mi nic nie mowic o domu :)
dom nam sprzatneli sprzed nosa nim jesczze zostal wystawiony na stronie agencji... my mislimy wizyte i po nas jedna para no i po wizycie ta para poszla i zlozyla propozycje po cenie... szok...kupila go jak bagietke do obiadu, tak o po dordze...
bardzo sie zawiodlam ale co zrobic, nie zmienie tego
za to mialam pretekst zeby sie wyzyc na zakupach ;)

mistralka : Chryyyyyyyyyyyyste.... wlasnie patrze na blog :) normalnie sie nie pozbieram!!!!! Wierzyc mi sie nie chce! to ty to robisz????????????? To jest mega piekne i przede wsyztskim KOMPLETNIE PROFESJONALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeciez ty z tego powinnas swoj zabod zrobic, wynajac jakis lokal i sprzedawac !!!!!!!!!!!!!!!! Za glupia tarte placi sie 12 euro za ciasto wysmyslniejsze 6 porcji 25-30 euro za wieksz ei 40 a to przy twojej robocie wyglada jak bulka!!!!! Za fortune bys takie cuda tu sprzedawala! zazdroszcze ci talentu!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niesamowicie to wyglada! koniecznie musisz zrobic z tgeo swoj zawod ! :zawstydzona/y: normalnie dzis nie dojde do siebie :))) hahahahahahahahahahhahahahaha

ps. znam twoje muiatso troche bylam kiedys ale przejazdem, w drodze na wakacje do bormes les mimosas i lavandou. Z okolic znam tez toulon,ale juz od ladnych kilku lat tam nie bylam
jezdze niedaleko ale to juz nie var, tylko bouche du rhone, 13 dep. okolice marsylii avignonu i arles, cassis saint remy en provence itp :)[/QUOTE
W BRMES I LAVANDU-jestem codziennie do bo tam pracuje:)))Toulon -lubie targ w sobote ale dawno mnie tam nie było(czytaj miesiąc:)

Serdecznie ci dziekuje za pozytywy w kwesti mojego 'talentu':)))
Wszystko zaczęło sie w Anglii i tam robiłam torty na zamówienie-nawet do 15 tygodniowo.Tam jest większa Polonia,sa zapotrzebowania na torty urodzinowe.No i moje mamy są takie akurat na Polskie i Angielskie gusta-nie za słodkie i nie mdłe:)
Lukier jedynie jest słodki,ale to dekoracja i nie każdy musi ja jeść!
Ostatnio jak robiłam w styczniu tort dla brata na ślub-miałam propozycje,niestety pracy dla kogoś.A ja nie chce żeby ktoś podpisywał się pod moimi tortami!!!!
Zobacz załącznik 444584Zobacz załącznik 444585Zobacz załącznik 444586
To jest tort który dla nich zrobiłam.Przyznaje-nie taki chciałam im robić,miałam wiele piękniejsze i bogatsze plany względem dekoracji-lecz Panna młoda chciała skroooooooooomnyyyy:((((((((
Ehh ważne że to już za mną,że oni całowali mi ręce za pyszny tort,że goście zadowoleni:)

prosze mi nic nie mowic o domu :)
dom nam sprzatneli sprzed nosa nim jesczze zostal wystawiony na stronie agencji... my mislimy wizyte i po nas jedna para no i po wizycie ta para poszla i zlozyla propozycje po cenie... szok...kupila go jak bagietke do obiadu, tak o po dordze...
bardzo sie zawiodlam ale co zrobic, nie zmienie tego
za to mialam pretekst zeby sie wyzyc na zakupach ;)
Wyluzuj-widocznie nie taki jest wam przeznaczony:)BĘDZIE LEPSZY DLA WAS!!!!TRZYMAM KCIUKI:rofl2:

Mistralka mi też szczena opadła!!! masakra, jakie to piękne!!! tak jak Josephine pisała też uważam, ze powinnaś tym się zajmować zawodowo. Myślę, ze mogłabyś stworzyć stronę internetową po francusku z ofertą, gdzieś się ogłosić, jakieś ulotki, etc. Z czasem pewnie miałabyś bardziej klientów z polecenia. Naprawdę zazdroszczę talentu :-)

mistralka : piekny tort ...ale te bialy z fioletowymi kwiatami... CUDO !!!!!!!!!!!!! skromny a przepiekny !!! normalnie z klasa! jeszcze taki typ kwiatow ! no nie moge....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mistralka mi też szczena opadła!!! masakra, jakie to piękne!!! tak jak Josephine pisała też uważam, ze powinnaś tym się zajmować zawodowo. Myślę, ze mogłabyś stworzyć stronę internetową po francusku z ofertą, gdzieś się ogłosić, jakieś ulotki, etc. Z czasem pewnie miałabyś bardziej klientów z polecenia. Naprawdę zazdroszczę talentu :-)
Dziekuje:)
Z czasem sie tym zajme zapewne.Jak na razie tak jak pisałam nie mam warunków.Dobra,w miare przestrzenna kuchnie to podstawa!
Jak na razie takowej nie mam:(Mam ale malutka i miejsca brak na wszystkie moje przybory.

p.s-te kwiatki siedziałam i dłubałam 2 dni!Uwielbiam miec cisze i spokój kiedy robie dekoracje zeby sobie mysli poukładać.Niestety ojczym z mezem co chwila w kuchni,siostra na laptopie...i tam wszystko wokół mnie sie kręciło..brrrrrrrr!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mistralka : na pewno niedlugo znajdziesz duza wymarzona kuchnie :) i wtedy bedziesz szalec :)

maz juz jedzie z pracy :)))))
Kurde-oczoplasu dostane od czytania waszych wcześniejszych postów.Zatrzymałam sie na stronie 20-tej i basta!Nie dam rady więcej na dziś.

powitaj cieplutko stęsknionego,zmęczonego męża!:)))
Ja ide do swojego-tez wrócił ze spacerku:)))
Do juterka,dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry