reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
zoe : zadzwon na SOS medecin w twoim miesie:departamencie!!!! powiedz, ze do dziecka, ze sie slania, ile to juz trwa, ze lekarz zlekcewazyl i ze chyba sie odwodnila
powinni przyjechac w gora 2-3 godziny
mi jak maly byl chory w weekend to nie bawilam sie w latanie po pediatrach dyzurnych, pogotowiach, gdzie sie czeka duzo... tylko dzownilam po SOS medecin
mialam tak w porzadku lekarza, ze nawet powiedzial mi ze moge dzwonic na normalne wizyty, tylko nie mowic ze "urgent", niech najpierw zaltwia sprawy "pogotowiowe" tylko sie umowic na godzine w danym dniu czy na zajutrz... i traktowa to jako normalnego pediatre, bez wychodzenia z domu i czekania w poczekalni gdzie wirusy panuja

takze znajdz numer w necie SOS medecin towjego miasta zdaj im relacje z wszystkiego, a jak powiedza ze maja duzo wizyt dzis to narzuc presje, ze dziecko slabe, ze cos sie dzieje itp!

akwarelka : dzieki :)
a wogole to fajna mialas przygode z kluczami :) nam tez sie raz zdazylo :) i mi kiedys tez raz, ale jeszcze przed dzidzia i ciaza nawet :) wiec sama ok; czekalam do wieczora, ubrana bylam, pojechalam do paryza pospacerowac, do mc do i zlecialo :) a z synkiem to z mc do pisalam maila bo nawte torebki i tel. nie mialam!
od dziewczyny w mc do zlapalam wi fii i szybko do meze zeby przyjezdzal z kluczami !!!!
bogu dzieki, ze maz ma w pracy staly podglad na maile, wyskakuje mu w komorczaku wiadomosc jak dostaje maila i odpisal po minucie z ejuz wsiada do auta i jedzie :)
do niego normalnie w biurze latwiej mailem dotrzec niz sie dodzwonic...
a my juz po spacerku, na obiadek byl rosolek, a ja dokanczam sushi z wczoraj wieczorem - nie chcialo mi sie gotowac wiec zamowilam :) i jeszcze swoj obiad dzisiaj nimi opykalam... w ogole mam mega lenia ostatnio i zmeczona jestem... wszystko przez to ze zle spie...

a my juz po spac

głupia jestem, bo weszłam na spacerze do Piccarda i dygałam do domu z dwiema siatkami... myslałm, że się już nie doczłapie!!

zoe
- moja tez miała taka powracająca biegunkę, ale dużo piła, więc nie było problemu Poza tym dieta i smecta załatwiły sprawę.

josephine - wsiadam na Bas Roger

antylopka : juz wiem gdzie :)
a ja kiedys tez piane toczylaù, bo szlam z 4 siatami z twojego monirpixa do siebie, 25 minut!!!! mialam wziac tylko ser krojony ze swiezego rejonu i 2-3 *******y, a jak juz sie dorwalam do monorpixa to wzielam to i tamto, a pozniej sie turlalam... jeszcze na drugi dzien na przgubiach mialam slady od siatek i powiedzialam: nigdy wiecej :) dzis wychodze z 2 lekko zaladfowanymi siatkami i wieszam je na wozku !!! ;)

moze juz sie ciebie pytalam i przepraszam jesli sie powtarzam, ale na kiedy ty masz dokladnie termin?????????

haj, ja dzis u pediatry bylam:) mala rozwija sie ksiazkowo, klocek wazy 4100 i urosla 4cm:))) tuz przed wyjsciem doslownie usrala sie po pachy-nie wiem jak to zrobila:pppp musialam juz ubrana cala i zgrzana ja przebierac bo body po pachy doslownie utaplane:ppppppppppp co do nocy-chyba sie reguluje, co 3h wstaje i po zarciu juz wiem jak uspic szybko i sprawnie-na lewa strone klaty zeby serducho slyszala i 5 min i jej nie ma:)) poza tym byla u mnie tesciowa i prababcia malej i nawcinaly sie mojego sosu z ryzem ze uszy im fruwaly hihih:))) przy okazji bylam tez w kosciele zamowic msze za sp.babcie i dziadka i pytalam o chrzciny-bede robic chyba w poniedzialek wielkanocny albo neidziele wielkanocna w polsko francuskim kosciele i msza bedzie w dwoch jezykach. noooo to sie nagadalam a teraz was musze nadrobic co napisalyscie od wczoraj:)

reklama
aaa 008.jpgu nas juz lepiej! zrobilam malej dzis zacierke (ulubiona) i zjadla kilka lyzeczek! tylko biedna mowi ze pupa boli to chyba od tych czopkow,juz jej dzis nie dawalam!ide troche ogarne to ieszkanie! dobrze ze mam male mieszkanko ;) i jak mi sie uda to wkleje zaraz jakies zdjecie malej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry