reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
antylopka: no faktycznie badzo duzo sie wydaje, wysoka!!! w zyciu bym nie powiedziala, ze to 3 latka!
a telefon: czasem nie ma to jak dluuuga pogaducha z przyjacioka lub... mama :) ja mojej mamie 2 razy dziennie dzien pracy umilam :)
ciuszki jej kupuję na dużo większe dzieci. U nas w rodzinie to wszyscy wysocy (poza teściową), więc one pewnie też bardzo wysoka będzie.
moja mama ma w pracy to samo - od rana skype -co słychac od rana, a potem telefon:)

ale mały jest słodziak!!

Hej antylopka :)

dzieki w imieniu malego :) a coreczka fajnie, ze duza bedzie... beda sie chlopaki ogladali a tata denerwowal :)

dziewczyny haaalo
gdzie wy jestescie??? jakie macie plany na dzis? ja wizyta na poczcie o zmiane adresu korespondencji, pediatra o 17... no i troche kartonow i sprzatania... i obowiazkowo park z poldusiem :)

ja czekam na tesciowa bo na 14h ide do gin i ona zostanie z dzidziolkiem:)) na poludnie zrobie jej polska jajecznice:))) a poza tym stal sie cuuuud!! od 23.30 do 4.45 mloda spala ze az raz wstalam sprawdzic czy oddycha bo az dziwnie mi bylo!!! n,iech tak juz bedzie zawsze !!tzn dokad nie skonczy sie to "przestawianie" na tryb dzien/noc.
poza tym odwalilam porzadki i pranie:)

ja czekam na tesciowa bo na 14h ide do gin i ona zostanie z dzidziolkiem:)) na poludnie zrobie jej polska jajecznice:))) a poza tym stal sie cuuuud!! od 23.30 do 4.45 mloda spala ze az raz wstalam sprawdzic czy oddycha bo az dziwnie mi bylo!!! n,iech tak juz bedzie zawsze !!tzn dokad nie skonczy sie to "przestawianie" na tryb dzien/noc.
poza tym odwalilam porzadki i pranie:)
super, zaczyna sobie ustawiac godziny i Tobie będzie dużo łatwiej się zorganizować.
no właśnie, napisz mi jak to jest potem z kontrola u gina po porodzie. Gdzie się idzie? w Pl idzie się do tego, który prowadził ciążę, a tutaj?
I napisz mi też jak wyglądają wizyty kontrolne z maluszkami, jakieś szczepienie itp. Może masz link do jakiejś strony, aby nie pisac tak dużo, bo ja mam wiedzę tylko z polskiego podwórka po porodzie Wiktorii...

josephine - my już po spacerku - Wiki szalała na hulajnodze - mega wytchnienie dla mnie, bo moge spacerowac spokojnie, a ona jeździ zadowolona Byłam w sympa i kupiłam jej dwie pary spodni, bo znowu powyrastała - masakra!

czesc dziewczyny! ja sie dzis dowiedzialam ze ferie sa do 4 a nam baba kazala przyjsc dzisiaj do garderie !!!!!! ale ja zla, nachodzilam sie jak glupia! mala musialam rano budzic bo spac jej sie jakos chcialo dluzej niz zwykle; i meza bo musialam zaplacic za to garderie a tu czeki sie skonczyly i musial leciec do banku po nowe! my metrem w ta i z powrotem! kurcze!!! no ale co zrobie. mala spi ja ide zupe pomidorowa gotowac ;)
u nas troche padalo, mam nadzieje ze na tym sie skonczy bo popoludniu chcialam wyjsc! pozdrawiam pa

zoe- u nas padało godzinę temu jakieś 15 minut, delikatnie i po wszystkim.

właśnie dzisiaj myślałam jak to będzie w czwratek, pewnie będę musiała rano młoda budzić i sie namęczyć z szykowaniem, aby do przedszkola zdążyć...

zjadłam 2 kawałki ciasta do kawy... ale nic to, w sumie nie przytyłam jakos dużo w ciązy, więc nic mi nie będzie

reklama
czesc
melduje sie po spacerku :) u nas tez zaczelo mzyc, ale cieplo i przyjemnie jest

antylopka : fajnie ze mas zta hulajngoe, moj za maly... a jakby sie wyszakal na hulajnodze, albo popedalowal troche an rowerze to moze by spal w dzien! a tak jets znow wojna! jak wstaje ok. 9h30-10 to nie ma szans by klasc go w poludnie czy o 13 spac. a teraz nawet mi zza drzwi placze o 15... a chcialam zeby przespal sie godzinke choc, bo na 17 mamy lekarza i jak nie pospi to bedzie markotny, a przy badaniu to juz pewnie szal... a chce zeby mogla go zbadac... ochh... ciagle cos... wiem, z epowinnam go budzic o tej 8h30 -9h ale nie mam sumienia jak tak twardo spi, mowie sobie, ze skoro spi do tej 1O to znaczy, ze potrzebuje, a nie dla kaprysu... no ale pozneij w dzien jest problem, bo jak tu dotrwac do 20 ???? a z kolei jak zasnie o 16 i spi do 17h30 to pozniej ma powera do 21!!!!! hmmmmm

ps. mi sklepu sympa bedzie brakowac po przeprowadzce, dobrze, ze choc monoprix mam ;)

ps. 2 z tego co wiem to idzie sie do gin., ktory prowadzil ciaze... ja tak robilam choc mialam bardzo daleko. zreszta nawet jelsi to nieobowiazkowe by bylo, to chyba tak jets "penwiej", nie? ma juz wszystkie info o ciazy, tobie w komputzre no i zna przebieg porodu itp

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry