Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziulka - dzięki za szczegółowe info. josephine - ja sama nie wiedziałam, gdzie mnie nogi zaniosą, hehe
teraz tez już jestem spoza zony, bo rodzę w Paryżu, a już tam nie mieszkam.... dzisiaj byłam na wizycie u anestezjologa, jak mnie wkurza jeżdżenia godzinę w jedną stronę!! masakra, jak zacznę rodzić w godzinach szczytu, bo zamiast się pchac do auta urodzę w domu i po pogotowie chyba zadzwonię pod koniec, hehe zoe - w ciązy to nie codzień mam, ale to już końcówka i mam zamiar szybko wrócić do moich aktywności
zdjęcia szafki - Wiki nie spała, więc się wepchnęła, moja modelka
antylopka szafka niby nie duza a po polkach-ukladzie widac, ze duzo pomiesci!!! a wiki fajna blondyneczka ze szok normalnie platyna
u mnie : kartony ale juz niewiele zostalo jupi jupi juuup!
ps. ile ty masz wzrostu i maz???? normalnie corka mi sie wydaje na jakies 2 lata starsza... a moj pindus malutki 91 cm
no i tez mnie tu lekarze ciągle straszą, że dziecko za duże. Wczoraj porównałam siatki centylowe dzieci w brzuszkach jeszcze polskie i francuskie no i nie ma się dziwić, że mnie tutaj straszą.... na polskie realia to Adaś jest duży, ale w normie.
hej kobietki dzisiaj ciezki dzien, mloda od 8-14 non stop rozbudzona, jak przysnela i chcialam zaniesc to darcie...wysiadalam nerwowo ale od 1.5 w koncu spi... nerwy mi doslownie puscily juz... wrzucam fotki -bo dostalam wczoraj- od profesjonalnego fotografa co Léane zrobil sesje w szpitalu 4 dni po urodzeniu. kosztowalo mnie to niezle... 219 euro!!! 7 zdjec duzych + album z zeskanowanymi zdjeciami jak ksiazka i wierszyki i rozne teksty z tym sa. sliczne ale cholernei drogie...ta fotka na dloni to dlon mojego meza) jakosc moze niezbt bo skaner moj nie jest az tak cudnej jakosci...