Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magda przekaz życzenia zdrowia i szczęścia dla Olivki. marzenka strach ma wielkie oczy. a zobaczysz ze jak te drugie juz będzie to wszystko takie proste i oczywiste sie robi
Buziaczki dla Solenizantki i milego imprezowania
Marzenko co do drugiej dzidzi kieruj sie sercem, a nie rozumem Rozum zawsze wymysli jakies strachy i obawy
Pytalas o H.G. zapisujemy sie we wtorek i wtedy pewnie podadza nam date pierwszego seansu. Nie wiem jak bedzie, bo bylam dzis na bajkach w bibliotece, bylo duzo dzieci i maly mial wielkiego stracha, nie chcial sie oddalic ode mnie nawet na cm... Zdziwilam sie bo zawsze wszedzie- w parkach, na chodnikach, w sklepie mnie kompletnie olewal i szedl w swiat i to ja za nim pedzilam, aby sie nie zgubil. A tu nagle dzis - przerazony..
Marzenko kochana jestes; ze o nas myslisz: ja akurat nie mam ani baby sitter, ani rodziny na miejscu, wiec spektakle nie wchodza w u mnie gre...w kinie ostatnio bylam przed ciaza (bo w ciazy musialam lezec); podobnie z romantycznymi restauracjami itp itd
Ja w koncu torta skonczylam a salatke jutro sobie wymieszam
Bede monotematyczna, ale dopiero co przeczytalam ze michalek skonczyl juz megachemie! Podziwiam dzielnosc tego mego chlopca i jego rodzicow! To co przezylam u rodziny fr i to ze mam Olivie spowodowalo, ze strasznie zrobilam sie wrazliwa ( potrafie ryczec jak tylko przeczytam o krzywdzie, chorobie dziecka). Straszne, ze takie rzeczy dotykaja niewinne istotki!!!! trzymam mocno kciuki, zeby Michalek wyzdrowial!! Wiem, wiem jest mnostwo dzieci chorych, gdybym tylko mogla pomoglabym wszystkim!!