reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
magda przekaz życzenia zdrowia i szczęścia dla Olivki.
marzenka strach ma wielkie oczy. a zobaczysz ze jak te drugie juz będzie to wszystko takie proste i oczywiste sie robi :)

Buziaczki dla Solenizantki i milego imprezowania :)
Marzenko co do drugiej dzidzi kieruj sie sercem, a nie rozumem ;) Rozum zawsze wymysli jakies strachy i obawy :)

Pytalas o H.G. zapisujemy sie we wtorek i wtedy pewnie podadza nam date pierwszego seansu. Nie wiem jak bedzie, bo bylam dzis na bajkach w bibliotece, bylo duzo dzieci i maly mial wielkiego stracha, nie chcial sie oddalic ode mnie nawet na cm... Zdziwilam sie bo zawsze wszedzie- w parkach, na chodnikach, w sklepie mnie kompletnie olewal i szedl w swiat i to ja za nim pedzilam, aby sie nie zgubil. A tu nagle dzis - przerazony..

Helollllll babeczki;-)

Mam pytanie do Was- a wlasciwie do mieszkanek Paryza i okolic;-)

Czy ktoras z Was dziewczynki chcialaby isc na taki spektakl???
Nowy konkurs iFrancja 2013!

Wzielam udzial w konkursie na tej stronie i nie wiem czy sie starac bo ja do Paryza nie pojade ale ktorejsc z Was bym bilet oddala:-)

Marzenko kochana jestes; ze o nas myslisz: ja akurat nie mam ani baby sitter, ani rodziny na miejscu, wiec spektakle nie wchodza w u mnie gre...w kinie ostatnio bylam przed ciaza (bo w ciazy musialam lezec); podobnie z romantycznymi restauracjami itp itd ;)

Hej dziewczyny:)

Ja w koncu torta skonczylam:) a salatke jutro sobie wymieszam:p

Bede monotematyczna, ale dopiero co przeczytalam ze michalek skonczyl juz megachemie! Podziwiam dzielnosc tego mego chlopca i jego rodzicow! To co przezylam u rodziny fr i to ze mam Olivie spowodowalo, ze strasznie zrobilam sie wrazliwa ( potrafie ryczec jak tylko przeczytam o krzywdzie, chorobie dziecka). Straszne, ze takie rzeczy dotykaja niewinne istotki!!!!:( trzymam mocno kciuki, zeby Michalek wyzdrowial!! Wiem, wiem jest mnostwo dzieci chorych, gdybym tylko mogla pomoglabym wszystkim!!

hej dziewczyny ja wpadlam tylko na chwile, wstalam dzis o 11h20 a teraz wbiegu trzebaz robic obiad, ogarniac dom!

magda: dobre masz serducho !

ja dzis bed emiala sporo roboty a o 19 wychodzimy wiec Yyyyy....zostalo mi MALO CZASU :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry