Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mistralka- nie ogladam! Ja ostatnio non stop wyje:/ juz mam dosc tych wiadomosci o krzywdach dzieci!!! Powinni tym osobom zrobic to samo albo gorsze rzeczy!!
Mistralko ja ogladalam to dzis w DDTVN- nie mam slow na takie czyny...az nie wiem co napisac. Tragedia!!! Biedny maluch a to nianie to bym zlinczowala...
Magda - ale ci dobrrze ze do Pl lecisz...
A jaki ty masz wozek??? Bo ja lecialam z moim Tako Warior i do samoloty bez problemu- i te wazy z 14 kg...
Ostatnio poznalam Wujka Michasia. Przez przypadek ;-)
Mistralko ja tez to widziałam w tv. wiesz a wydaje mi sie ze to jest taki wierzchołek góry lodowej. to pokazali nakręcili. a co sie dzieje w domach gdzie rodzeni rodzice.... Magda rodzeństwo to najcudowniejsza rzecz na świecie Marcelek najpierw ie był zadowolony ze ma brata. bo Daniel zabierał mu mnie, jego czas, a później i zabawki. a teraz dali by sie pokroić na wzajem za siebie. Marcel nie odpuszcza an krok Daniela, Daniel chodzi jak cień za Marcelem. i kłócą sie owszem. ale bez siebie żyć nie umieją Marcelek taki kochany starszy brat. wszystko pokazuje Danielowi i go uczy ( nawet tych nie koniecznie dobrych rzeczy ) A Daniel to taki mały cudak co chodzi tylko wpatrzony jak w jakieś guru Marzenka a jak twoje lekcje francuskiego?
Anucha- szczerze to jak narazie ciezko mi sie z nia rozstac:/ ostatnio zostala z ojcem a ja bylam 2 godz na sklepach i przyjechalam strasznie steskniona
Magdabb, rozumiem, mam ten sam problem
A co do mojego synka to mniej wiecej jak mial 15 miesiecy to zaczelo byc widoczne, ze moje towarzystwo juz mu nie wystarcza