reklama

Mamy z FRANCJI!

Mistralka- nie ogladam! Ja ostatnio non stop wyje:/ juz mam dosc tych wiadomosci o krzywdach dzieci!!! Powinni tym osobom zrobic to samo albo gorsze rzeczy!!

reklama
Mistralko ja ogladalam to dzis w DDTVN- nie mam slow na takie czyny...az nie wiem co napisac. Tragedia!!! Biedny maluch a to nianie to bym zlinczowala...

Magda - ale ci dobrrze ze do Pl lecisz...

A jaki ty masz wozek??? Bo ja lecialam z moim Tako Warior i do samoloty bez problemu- i te wazy z 14 kg...

Ostatnio poznalam Wujka Michasia. Przez przypadek ;-)

Mistralko ja tez to widziałam w tv. wiesz a wydaje mi sie ze to jest taki wierzchołek góry lodowej. to pokazali nakręcili. a co sie dzieje w domach gdzie rodzeni rodzice....
Magda rodzeństwo to najcudowniejsza rzecz na świecie :) Marcelek najpierw ie był zadowolony ze ma brata. bo Daniel zabierał mu mnie, jego czas, a później i zabawki. a teraz dali by sie pokroić na wzajem za siebie. Marcel nie odpuszcza an krok Daniela, Daniel chodzi jak cień za Marcelem. i kłócą sie owszem. ale bez siebie żyć nie umieją :) Marcelek taki kochany starszy brat. wszystko pokazuje Danielowi i go uczy ( nawet tych nie koniecznie dobrych rzeczy :)) A Daniel to taki mały cudak co chodzi tylko wpatrzony jak w jakieś guru :)
Marzenka a jak twoje lekcje francuskiego?

reklama
Magdabb, rozumiem, mam ten sam problem ;)
A co do mojego synka to mniej wiecej jak mial 15 miesiecy to zaczelo byc widoczne, ze moje towarzystwo juz mu nie wystarcza ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry