reklama

Mamy z FRANCJI!

hej:) bajke wam napisze pozniej, a zaraz ide do lekarza bo juz 3 dzien mnie boli lewa strna nad cycem i albo to nerwobol albo od serca... az sie boje... za bardzo stresowo i nerwowo podchodze do wszystkiego chyba:///

reklama
paryżanki - macie może chuste dla noworodka której nie używacie? Mogłabym odkupić, bo nie moge odnależć swojej (poszukiwania trwaja nawet w PL) i póki co nie chce kupowac drugiej nowej, bo licze ze odnajde te pierwsza.

zoe- a w tych chustach chyba nie można noworodków, co? Kurcze, ja nie chce rano gramolić się z wózkiem do przedszkola, bo to zaraz sie wyprawa robi, a wyjście na 10 min:( ja mam (lub miałam!!) Bebelulu, no ale nie wiem gdzie ją włożyłam....
jak można noworodki, to super:)

Niby jest napisane ze mozna ale to co ty napisalas ze masz to chyba lepsze dla noworodkow! ja jak kupilam to mialam ta ksiazeczke i tam bylo wlasnie narysowane jak nosic dziecko w zaleznosci od wieku , no ale nie mam juz.

witam deszczowo! dzis bylismy w garderie! byl placz cala godzine; ale tez inne dzieci plakaly bo po tych feriach chyba nie chcieli siedziec tam! popoludniu znowu godzinke. Powiem wam ze ja tego nie przezywam tak jak myslalam...ciesze sie ze mam godzine wolna ;) a wczesniej myslalam ze ja tez bede plakac! moze dlatego ze ona juz duza jest gorzej jakby byla malutka. pozdrawiam

a ja wlasnie wygralam walke z Léane 1-0!!!!!!! tak mnie wpieniala od 13h ze juz nie moglam, jak ja przytulilam to spala jak zanioslam do wozka to darcie, w koncu sie wkurzylam i po karmieniu zanioslam teraz po 17h i przeczekalam jej "komedie" darla sie przez 15 min tylko krotkie laa bez placzu, nie poszlam do niej, w koncu sama sie uspokoila i ululala... chyba czesciej tak musze robic bo skubana by on stop ze mna w salonie siedziala.towarzyska bestyjka...po kilku chwilach spokoju zaszlam patrze a ona ma otwarte oczy!! uppppssss!!!!!!to ja chodu z pokoju do salonu i siedze cicho:pppp teraz zagladalam to chyba spi:p lepetyna mnei az boli dzisiaj... zal mi jej bylo ze tam sie tak darla ale rozpozajac jej krzyki wiem ze chciala zeby zabrac ja tutaj do salonu. a mamusia tym razem sie zawziela i byla bardziej uparta niz corcia:))

DZIULKA i dobrze zrobilas, trzeba sie czasem postawic , choc twoja jescze mala...ale moja jak dostaje jakiesj histerii albvo placze ot tak bez powodu to ja ja zaprowadzalam na lozko jakas zabawke dalam zamykalam drzwi i wychodzilam do drugiego pokoju. po kilku minutach wychodzila juz spokojna, usmiechnieta i mogla sie dalej bawic! teraz jak zaczyna plakac sama biegnie na lozko drzwi nawet za soba zamknie poplacze i zaraz wychodzi! takze jestesm zadowolona z siebie i dumna z niej ;)
dzis popoludniu w garderie przyszlam wczesniej , chcialam zobaczyc z ukrycia co ona robi i widze a ona sie normalnie bawi!!!! czasem zawola mama mama ale bawi sie!! jestem zadowolona! pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry