reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
dziex. tak sie zastanawialam...Moj 21. kupilam mu buty DPAM 22, i wyobraz sobie ze mam sandalki z tej samej firmy po L. tak samo 22 ...I co ... sandalki prawie 1cm krtosze niz te nowe buty... Normalnie a zmnie nosi... nie chc emi sie odsylac paczki, jakis szok...jak mi sie latami nic nie trafialo feralnego tak teraz co chwile paczka cos nie tak i do zwrotu... ale pol biedy jak sie birze w ciemno, nowa firme. Ale tu bralam firme ktora znam od lat, mam zniej kilka part butow i jeszcze zalozylam mu te sandalki, porownalam... I jak to mozliwe ze 1cm dluzsze...normalnie rece opadaja...

Dzięki dziewczyny, aż miło mi się zrobiło, że wam się spodobała :)

…a ta myszka zębuszka to francuska, czy polska jest ? bo wróżka to wiem, że z za oceanu przywędrowała…
Chyba muszę zgłosić reklamację do mamy, bo nie pamiętam, aby myszka, czy wróżka podbierałyby mi moje mleczaki… :eek: i pomyśleć, że tyle kaski mi przeszło koło nosa):szok: ;))) heheh ;)))

Magda- moja mama też drutami obraca :-) Próbowała mnie uczyć ale to nie dla mnie, miał być patchwork’owy pled – a skończyło się na dwóch czy trzech rzędach ;DDD

Zoe – pogubiłam się… chodzisz na lekcje francuskiego + na jakiś kurs matematyczny ?? czy ta matematyka to na tym kursie francuskiego ??? :eek: :)))

Magda – ja się melduję ! a z resztą co się dzieję ? tyle dziewczyn na forum, a ostatnio tylko 3-4 stale zaglądają ;((
Świerzak jestem to nie bardzo mi wypada się mądrować, ale w imieniu nas wszystkich pytam konkretnie - Mistralka, Anucha, Antylopka, Marzenka – gdzie was wywiało ??? Maryś też ostatnio się opuszczasz, ale wybaczamy i rozumiemy… :) Czyżby od dzisiaj pozostał równy tydzień według wcześniejszych obserwacji ??? :)))

Ja nie dawno wróciłam z siłowni – i co robię … ???? :cool2:wcinam bułkę słodką i popijam kawą :-D (tłumacząc sobie, że przynajmniej wyjdę na zero) ;))) aj my kobiety… ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry