reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Uciekam na dłuższą chwilkę. Miałam dzisiaj się edukować z czasowników nieregularnych - i co ... ??? siedzę sobie zadowolona na BB i liczę, że wyjątkowo doba będzie dzisiaj dłuższa o kilka godzin...:sorry:

Powrócę za jakiś czas, może reszta dziewczyn zajrzy do tego czasu :)
verbes irreguliers français - YouTube

No dopominam sie zebys okreslila swoj wiek kobieto;))))))))))))))))))))

Wstyd sie przyznac ale ja dzisiaj mam tak wielkiego lenia ze od laptopa mnie nic nie odciaga!Nawet nie chce mi sie zajrzec do zeszytow!A co mowic o prasowaniu?ehhh
chyba ziolonej cherbatki z mietka sobie waparze?
Ja lubie Cejrowskiego,ciekawie gada aczkolwiek nie zawsze sie z nim zgadzam!
Muze;nawet rapu poslucham,najchetniej w wykonaniu Fr zespolow;)))))W danej chwili slucham funky
The Funklovers Soulful In The Autumn Season 2011 - YouTube

Prosiłam o wiadomości bez polityki i mam…. Zmieniam zdanie kocham od dzisiaj FAKTY ;D

Policja zatrzymała pijanego mężczyznę jadącego na rowerze. Rower zarekwirowali – zgodnie z procedurą wezwali lawetę, aby odstawić rower na parking policyjny. Za lawetę zgodnie z procedurą płaci starostwo. Opłata za parking policyjny wynosi 17 zł za dobę. Dzisiaj mężczyzna miałaby do zapłaty 1.530 zł, jeżeli chciałby odebrać rower. Mężczyzna nie chce odebrać, (hmm ciekawe dlaczego ;D ), więc policja zgodnie z procedurą musi wystawić go na aukcję (po 3 miesiącach składowania). Muszą opłacić osobę, która tę aukcję przeprowadzi. Roweru nikt nie zlicytuje (bo to złom) i wtedy mogą oddać na złom dopiero.

No i jak tu się denerwować na prawo polskie ??? :DDDD Procedura to procedura – zwalnia ludzi z używania głowy ;)

A to bardzo podobny rower o którym była mowa…. rusty-bike.jpg

Załączniki

• rusty-bike.jpg
    rusty-bike.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry