reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
No i wszystko jasne;)))))))))))))))))))))))))
Kurcze-25 lat???????????jestes odemnie mlodsza o 10 cholernych lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuu
Jaka stara jestem;((((((((((

Buble-znam od kilku ladnych latek i lubie takze;)
C.Rayel spiewa jak dla mnie jak beczaca koza heheheheheheheh!Spiewak od jednej piosenki:)
Bednarek-oczywiste jestem w miare na bierzaco i nawet go dawno temu polubilam na FB;)

Z tutejszego podworka uwielbiam SEXION D'assault,a ostatnia piosenka Maître Gims - J'me Tire [CLIP OFFICIEL] [PAROLE] 2013 (HD) - YouTube
lub Youssoupha-Youssoupha ft Ayna - On se connaît (Clip Officiel) - YouTube
Po za tym fajna jest Shym,a najwierniejsza jestem Mylenie Framer ktorej slucham od 18 lat:)
Jezeli chodzi o polskie podworko kocham Stachursky'ego i Rynkowskiego-mam do nich wielki sentyment:)
Czasami zdarzy sie ze wspomnieniami zawedruje daleko i szukam disco polo na yoube!Na dyskotece disco polo pierwszy raz maz mnie pocalowal,wiec w sercu zostanie co nie?
Bruno Mars ostatnio oraz Rihanna-fajna muza!
I wiele wiele innych ktorych przyjemnie sie slucha jadac samochodem.
W domu lubie wlaczyc radio Vitamine-hity na topie cos jak radio Eska:))))
W Uk sluchalam BBC RADIO 1-uwielbiam audycje Chris Moyels schow;BBC Radio 1 - The Chris Moyles Show, Wednesday - Chris has a big announcement , Chris Moyles leaves Radio 1's Breakfast Show
Sluchalam go codziennie w pracy bo jego show jest do 10 rano:)Polecam!

To tyle na dzis-spadam do luzka na maly relaksik przy tele na godzine przed spaniem:)

Do juterka i dzieki za mile popoludnie!
Dobrej nocki!

Hej

yasemin : no to blisko bylam :) Takie wlasnie mialam obawy z emoze byc przedzial 23-25 i jest srodek, 24, bo 25 jeszcz eprze zkilka m-cy nie masz :) Mloda jestes :)
A te dodatkowe 2_3 lata to sie zasugerowalam nie zmarszczkami bot ych nie widac hehe ale raczej tym co masz do powiedzenia :) byles dla mnie w dobrym slowa znaczeniu : blizej 30 niz 20 !

Jelsi o muzyke to ja jetsem rockowo punkowa :) metal, ska reagge itp

ale z czasme i ja rozszerzylam subkulturowy wahlarz muzyczny
i slucham pop, hip hop, soul, co fajnego wpadnie
oprocz...uwazaj... jazz'u ! chyab nie jeste smatematyczna istota, myle sie ?
jazz jest najabrdziej matematyczna muzyka :)

Pana na C. o kotrym byla mowa...yyy...nie znam... :)

a jelsi chodiz o mluzyke francuska to dla tych ktore lubia w muzyce jezyk francuski id la odgrzebywania ze slownikiem PIEKNYCH tekstow jakie moga byc tylko w tym jezyku moge polecic kilka, kilkadziesiat linkow ;) takich klasykow z roznych polek :)

dzieci spia, kolacja zjedzona, teraz muzyka i relaks
maz sie zwja w kimono bo jutro wstaje o 5 bo jedzie rano do londynu
mam nadzieje ze nic nie beda mi palci w momencie gyd bede sama z 2 dzieci :/ paranoja ... :////

yasemin : hahaha piosenek widze tez sluchalysmy tych samych :)
son of the blue sky, moja baby, roze euopy jedwab, loze w kolorze czerwonym, ostatni, sklamalam, varius manx ? tokyo, wolne ptaki zamigotal swiat Wstyd:)... co jeszcze ... benjamin, hey : list misie :) oto ja kk ... oj dluuugo by pisac
oddzial azamkniety, chlopcyz placu broni, !!!!!!!!!!!! kult :) itd itd itd itdddddddddddd :-D

Les Dix Commandements-L'envie d'aimer - YouTube - polecam spektakl Dix commandements ! cudo !

Notre Dame de Paris - Belle HD - YouTube - dzwonnik z notre dame

Aimer Roméo et Juliette - YouTube romeo i julia

Manhattan Kaboul - Renaud & Axelle Red - YouTube axelle red, renaud : slabo spiewajacy ale kultowy POETA, niesamowite teksty tego pana !!!

prawdziwa perla tak nieznana w polsce !
Renaud, Mistral Gagnant - YouTube

Patrick Bruel - J'te l'dit quand même - YouTube

Francis Cabrel - Je L'aime à Mourir - YouTube

Les Dix Commandements-L'envie d'aimer - YouTube- polecam spektakl Dix commandements ! cudo !

Notre Dame de Paris - Belle HD - YouTube - dzwonnik z notre dame

Aimer Roméo et Juliette - YouTube romeo i julia

Manhattan Kaboul - Renaud & Axelle Red - YouTube axelle red, renaud : slabo spiewajacy ale kultowy POETA, niesamowite teksty tego pana !!!

prawdziwa perla tak nieznana w polsce !
Renaud, Mistral Gagnant - YouTube

Patrick Bruel - J'te l'dit quand même - YouTube

Francis Cabrel - Je L'aime à Mourir - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=vusAthFIL_E

dziewcyzny, taki skrawek, doslownie skrawek fr klasyki :)
dziewcyzny, taki skrawek, doslownie skrawek fr klasyki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry