Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rury nie włożyłam tam gdzie trzeba !!!! 

A pranie już od 40 minut włączone !!! HELP !!! Powódź mam w łazience ! - aż zabluźnić się chce, ale się powstrzymam bo to nie ładnie
Dokończę zdanie i chyba muszę iść coś z tym zrobić, przynajmniej dywaniki mam dobrze wchłaniające to pół roboty mniej 

Hej laski!Ratunku !!!!!!!!!!!!!
JA tu piszę sobie spokojnie posta - wchodzę do łazienki... i co ???![]()
Rury nie włożyłam tam gdzie trzeba !!!!
A pranie już od 40 minut włączone !!! HELP !!! Powódź mam w łazience ! - aż zabluźnić się chce, ale się powstrzymam bo to nie ładnie
Dokończę zdanie i chyba muszę iść coś z tym zrobić, przynajmniej dywaniki mam dobrze wchłaniające to pół roboty mniej
![]()
iście angielski humor się Ciebie trzyma
Biblijne przykłady to wiesz... dawno to było i tylko ze słuchu znam... a współcześnie mam CELINE DION !!! i to na trójkę się załapała, też przez in vitro - po wcześniejszych nieudanych próbach ! Teraz pozostaje Ci wywiesić białą flagę i nie wchodzić już ze mną w dyskusję - bo mnie nie przebijesz 

:-)Oczywiscie,ze Cie przebije smarkuloCarla Bruni jest starsza od Celine (i rowniez miala in vitro, chociaz sie o tym nie mowi publicznie)

oj to się nie liczy - bo tak jak powiedziałaś publicznie się o tym nie rozmawiało :-) a co do smarkuli ... to kurcze, wiedziałam, że jak się przyznam to inaczej mnie zaczniecie odbierać 

po co ja wam to pisałam ? - Babcie moje drogie