reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Ratunku !!!!!!!!!!!!!

JA tu piszę sobie spokojnie posta - wchodzę do łazienki... i co ??? :szok::wściekła/y::szok: :wściekła/y::szok: Rury nie włożyłam tam gdzie trzeba !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A pranie już od 40 minut włączone !!! HELP !!! Powódź mam w łazience ! - aż zabluźnić się chce, ale się powstrzymam bo to nie ładnie :-D Dokończę zdanie i chyba muszę iść coś z tym zrobić, przynajmniej dywaniki mam dobrze wchłaniające to pół roboty mniej :-D:-D

Ratunku !!!!!!!!!!!!!

JA tu piszę sobie spokojnie posta - wchodzę do łazienki... i co ??? :szok::wściekła/y::szok: :wściekła/y::szok: Rury nie włożyłam tam gdzie trzeba !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A pranie już od 40 minut włączone !!! HELP !!! Powódź mam w łazience ! - aż zabluźnić się chce, ale się powstrzymam bo to nie ładnie :-D Dokończę zdanie i chyba muszę iść coś z tym zrobić, przynajmniej dywaniki mam dobrze wchłaniające to pół roboty mniej :-D:-D
Hej laski!
Dretwa jestem,ledwo po obiedzie i kilka min po pracy!
Co za dzien meczocy!!!

Yasemin-mi w zeszlym roku tak sie zrobilo ze woda z pralki wyszla az na cala klatke schodowa bo nie mamy progu a przy okazji mieszkamy na parterze!!!!!Sciagalismy sciagaczka do domu:(
Dasz rade:)))

Zdechla jestem wiec doczytam was po 17.
Milego popoludnia;-)

Josephine cisza bo wszyscy spia...ja tez zasnalam z malym (a jako kobieta po trzydziestce starajaca sie o ciaze to powinnam sobie grob kopac, a nie spac w wolnym czasie, nieprawdaz?)

Jestem dziewczyny.
Wszystko już ogarnięte, przy okazji całe mieszkanie obleciałam odkurzaczem, mopem i ścierką do kurzy ;) Pranie się suszy, mieszkanie lśni to na necie można posiedzieć chwilę, a później coś pożyteczniejszego trzeba będzie zrobić ;)

Josephine - Ty to naprawdę jesteś sowa :) W nocy grasujesz, a za dnia drzemki ucinasz :))))

Anucha:wściekła/y: iście angielski humor się Ciebie trzyma :eek: Biblijne przykłady to wiesz... dawno to było i tylko ze słuchu znam... a współcześnie mam CELINE DION !!! i to na trójkę się załapała, też przez in vitro - po wcześniejszych nieudanych próbach ! Teraz pozostaje Ci wywiesić białą flagę i nie wchodzić już ze mną w dyskusję - bo mnie nie przebijesz :cool2::cool2::cool2: :-)

reklama
Oczywiscie,ze Cie przebije smarkulo :):):) Carla Bruni jest starsza od Celine (i rowniez miala in vitro, chociaz sie o tym nie mowi publicznie)

:szok::szok::szok: oj to się nie liczy - bo tak jak powiedziałaś publicznie się o tym nie rozmawiało :-) a co do smarkuli ... to kurcze, wiedziałam, że jak się przyznam to inaczej mnie zaczniecie odbierać :wściekła/y::-D:wściekła/y: po co ja wam to pisałam ? - Babcie moje drogie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry