reklama
witajcie ja tylko na chwile , melduje sie, zle sie czuje, juz od kilku dniu, nie mam sily i czuje ze padne zaraz, bol zoladka ....w glowie mi sie kreci, dreszcze, sennosc ..jutro ide do lekarza !! trzymajcie sie milego dnia!!!!

Zoe trzymaj sie...
Ja tez uciekam dziecko nianczyc...dzisiaj tak ladnie i dlugo spal, ze zdazylam sama zasnac, po necie pokrazyc...myslalam jeszcze, ze zdaze kolacje ugotowac w spokoju, ale kurka a wdepnelam w GRAJACY WOZ STRAZACKI synka. I tak zagral, ze hej, koniec siesty
Ja tez uciekam dziecko nianczyc...dzisiaj tak ladnie i dlugo spal, ze zdazylam sama zasnac, po necie pokrazyc...myslalam jeszcze, ze zdaze kolacje ugotowac w spokoju, ale kurka a wdepnelam w GRAJACY WOZ STRAZACKI synka. I tak zagral, ze hej, koniec siesty
magdabb
Fanka BB :)
Zoe- mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz
Anucha- twoj maluch pospal, a moja godz i lata caly dzien... Mam tylko nadzieje, ze szybciej usnie
Marys- pieknie wygladacie na zdjeciu
chlopcy to mali przystojniacy!
Josephine- jak tam u ciebie? F. juz w domu?
Mistralka- odetchnelas troszke?
Marzenka- jak Alex?
Antylopka- 100 lat dla Adasia! Lekko spoznione:/
Yasemin- to prawda, ze forum strasznie wciaga
mi za kilka dni minie 2 lata jak tutaj jestem
p
Anucha- twoj maluch pospal, a moja godz i lata caly dzien... Mam tylko nadzieje, ze szybciej usnie
Marys- pieknie wygladacie na zdjeciu
Josephine- jak tam u ciebie? F. juz w domu?
Mistralka- odetchnelas troszke?
Marzenka- jak Alex?
Antylopka- 100 lat dla Adasia! Lekko spoznione:/
Yasemin- to prawda, ze forum strasznie wciaga
marys16
Hej
Anucha ty mnie powalasz
to i ja w chwili wolnego przymierze sie do tego kopania 
Ale dzis sie nabiegalam.
Bylam na ktg - oczywiscie cisza.
Pozniej szybki piwrot do domu z zakupami i z Danielem po Marcelka. A ze pogoda cudna to w piachu 2h spedzilismy.
I takie zwykle krzatanie sie po domu. Obiad pranko sprzatanko itp. Ale nogi mi ze stawow biodrowych chca wypasc.
Yasemin bede miec teraz core Laura jej imie bedzie
Anucha ty mnie powalasz
Ale dzis sie nabiegalam.
Bylam na ktg - oczywiscie cisza.
Pozniej szybki piwrot do domu z zakupami i z Danielem po Marcelka. A ze pogoda cudna to w piachu 2h spedzilismy.
I takie zwykle krzatanie sie po domu. Obiad pranko sprzatanko itp. Ale nogi mi ze stawow biodrowych chca wypasc.
Yasemin bede miec teraz core Laura jej imie bedzie
magdabb
Marys- piekne imie! Moja Olivia miala byc Laura
pp
Tak, jak mówiłam, musiałam zajrzeć przed snem – to już pierwszy stopień uzależnienia.
Dziewczyny jak dla mnie to i Laura i Olivia bardzo ładne imiona
Maryś dziękuję za objaśnienie
Ja i tak Was dziewczyny podziwiam, że mimo obowiązków i zajmowania się dziećmi systematycznie zaglądacie na forum.
Dziewczyny jak dla mnie to i Laura i Olivia bardzo ładne imiona
Ja i tak Was dziewczyny podziwiam, że mimo obowiązków i zajmowania się dziećmi systematycznie zaglądacie na forum.
Ostatnia edycja:
Mam do was pytanie dot. ŚLINIAKÓW …
Kiedy dzieci zaczynają się ślinić ??? 4-5 miesiąc ??? Koleżanka urodziła w pierwszej połowie stycznia synka – jadę w maju w odwiedziny – nie wiem co kupić… śpiochów, body to pewnie ma.
Pomyślałam o śliniakach… teraz są takie fajniejsze. Ogólnie to dla mnie śliniaki są straszne – ładnie się ubierze dziecko a tu takie coś trzeba powiesić… Co uważacie? Korzystacie ze śliniaków – czy szkoda kasy wydawać, może jakiś inny pomysł mi podsuniecie ?
Kiedy dzieci zaczynają się ślinić ??? 4-5 miesiąc ??? Koleżanka urodziła w pierwszej połowie stycznia synka – jadę w maju w odwiedziny – nie wiem co kupić… śpiochów, body to pewnie ma.
Pomyślałam o śliniakach… teraz są takie fajniejsze. Ogólnie to dla mnie śliniaki są straszne – ładnie się ubierze dziecko a tu takie coś trzeba powiesić… Co uważacie? Korzystacie ze śliniaków – czy szkoda kasy wydawać, może jakiś inny pomysł mi podsuniecie ?
reklama
Mi się podobają te... bo są niezłym kamuflażem, ale nie wiem czy się nadają i czy są praktyczne...
Elodie Details, Paul Frank, śliniak/bandanka ORGANIC, kolor Julius Blue - Elodie Details - Świat niemowlaka - Smyk.com
Teddykompaniet, Diinglisar Wild, Śliniak Żyrafa, podszyty folią - Teddykompaniet - Świat niemowlaka - Smyk.com
Teddykompaniet, Diinglisar Wild, Śliniak Tygrys, podszyty folią - Teddykompaniet - Świat niemowlaka - Smyk.com
Elodie Details, Paul Frank, śliniak/bandanka ORGANIC, kolor Julius Blue - Elodie Details - Świat niemowlaka - Smyk.com
Teddykompaniet, Diinglisar Wild, Śliniak Żyrafa, podszyty folią - Teddykompaniet - Świat niemowlaka - Smyk.com
Teddykompaniet, Diinglisar Wild, Śliniak Tygrys, podszyty folią - Teddykompaniet - Świat niemowlaka - Smyk.com