reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
witajcie ja tylko na chwile , melduje sie, zle sie czuje, juz od kilku dniu, nie mam sily i czuje ze padne zaraz, bol zoladka ....w glowie mi sie kreci, dreszcze, sennosc ..jutro ide do lekarza !! trzymajcie sie milego dnia!!!!:eek:

Wow Cześć Zoe :)

Fajnie, że mimo wszystko dałaś znać o sobie.
O kurczaki to są te minusowe strony bycia w ciąży... ? Trzymaj się !

Zoe trzymaj sie...
Ja tez uciekam dziecko nianczyc...dzisiaj tak ladnie i dlugo spal, ze zdazylam sama zasnac, po necie pokrazyc...myslalam jeszcze, ze zdaze kolacje ugotowac w spokoju, ale kurka a wdepnelam w GRAJACY WOZ STRAZACKI synka. I tak zagral, ze hej, koniec siesty :)

Zoe- mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz:)

Anucha- twoj maluch pospal, a moja godz i lata caly dzien... Mam tylko nadzieje, ze szybciej usnie;)

Marys- pieknie wygladacie na zdjeciu:) chlopcy to mali przystojniacy!

Josephine- jak tam u ciebie? F. juz w domu?

Mistralka- odetchnelas troszke?

Marzenka- jak Alex?

Antylopka- 100 lat dla Adasia! Lekko spoznione:/

Yasemin- to prawda, ze forum strasznie wciaga:p mi za kilka dni minie 2 lata jak tutaj jestem :pp

Hej
Anucha ty mnie powalasz :) to i ja w chwili wolnego przymierze sie do tego kopania :)

Ale dzis sie nabiegalam.
Bylam na ktg - oczywiscie cisza.
Pozniej szybki piwrot do domu z zakupami i z Danielem po Marcelka. A ze pogoda cudna to w piachu 2h spedzilismy.
I takie zwykle krzatanie sie po domu. Obiad pranko sprzatanko itp. Ale nogi mi ze stawow biodrowych chca wypasc.

Yasemin bede miec teraz core Laura jej imie bedzie :)

Tak, jak mówiłam, musiałam zajrzeć przed snem – to już pierwszy stopień uzależnienia.

Dziewczyny jak dla mnie to i Laura i Olivia bardzo ładne imiona :) Maryś dziękuję za objaśnienie ;)

Ja i tak Was dziewczyny podziwiam, że mimo obowiązków i zajmowania się dziećmi systematycznie zaglądacie na forum.

Ostatnia edycja:
Mam do was pytanie dot. ŚLINIAKÓW …

Kiedy dzieci zaczynają się ślinić ??? 4-5 miesiąc ??? Koleżanka urodziła w pierwszej połowie stycznia synka – jadę w maju w odwiedziny – nie wiem co kupić… śpiochów, body to pewnie ma.

Pomyślałam o śliniakach… teraz są takie fajniejsze. Ogólnie to dla mnie śliniaki są straszne – ładnie się ubierze dziecko a tu takie coś trzeba powiesić… Co uważacie? Korzystacie ze śliniaków – czy szkoda kasy wydawać, może jakiś inny pomysł mi podsuniecie ?

reklama
Do góry