reklama

Mamy z FRANCJI!

Zoe, milego buszowania na rynku !!! Co do mnie, to mam malo informacji, sekretarka niezbyt mila byla oblezona przez dziesiatki zdesperowanych kobietek...skieruja nas gdzies indziej..kiedy, co jak nie wiadomo ...mamy czekac...tyle,ze jak ja wroce do pracy to ciezko by mi bylo na to in vitro dojezdzac, eeeh....

reklama
HELLOL :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Marys : OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sie czujesz ? Jak chlopcy zaregowali ???? Pewnie juz jestescie w domu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wrcoilam i wlasnie wstalam... blad wiem... padlam ofiara roznicy czasu...mialam sie trzymac ale padlam jak tylko wrocilismy ok.11... wstalam 30min temu .. yep yep... :/

Anucha- to kiepsko! :( w moim szpitalu tez kręcą i kombinują, wszędzie oszczędności! Uwielbiam moja prace, ale ta polityka i ekonomia w szpitalach public mnie do szału doprowadza! Trzymaj sie! Moze szybko bedzie wiadomo co i jak i dasz rade sie jakos przeorganizowac.
zoe- nie cierpię byc w ciazy! Wielka i spowolniona, a wsyscy oczekują, ze bedziesz gryzlam radością i optymizmem!:-/

Cześć Dziewczyny!

Faktycznie ostatnio ucichło.

Jak wyjazd się udał Josphine (zdradzisz, gdzie byłaś - bo nie wyłapałam wcześniej) ? ;)) no i przygotowania do wesela jak się mają ? :)

Anucha, daj znać jak już ogarną to jakoś i coś się wyjaśni :(

Ostatnia edycja:
Dziekuje!
Ja wyszlam ze szpitala w poniedzialek. Ale w domu przepadlam. Ciesze sie rodzinka. Uczymy sie Laury a ona nas. Marcelek ok. Ma rower nowy i siostra mu nie przeszkzdza :) za to Danielek przezywa widac bardzo... Nie wiem co to bedzie jak maz pojedzie....
Ja sie czuje bardzo dobrze. Porod lekki i bez uszczerbku na mnie wiec od razu biegalam i biegam dalej.
Laura juz sie robi takz fajna niemowlaczkowa :) i ma chwile czuwania wiec se gadamy :)

hej

marys : super czytac takie pozytywne nowinki :))) a danielek sie przyzywczai, zobaczysz :)

yasemin : napisze na pw oki ? :) nie pisz nawet o slubie/weselu !!! stresa mam !!!! :) wcia znie wiem jak sie ubrac ... :/

Marys ciesze sie ze wszystko dobrze!! a jak twoj maz pojedzie to zostaniesz sama czy masz kogos?
Josephine co to za tajemnice?????????
malo sie odzywam ostatnio bo kiepsko sie czuje... jeszcze ten moj gin ..mowilam wam ze to normalnie ma byc babka, ale zawsze na zastepce trafiam i jakos on taki nie rozgarniety, mialam juz dwie wizyty i na drugiej musialam sama mu mowic co bylo na pierwszej bo on sobie nic nie zanotowal. deklaracje ma mi dac dopiero 5 czerwca , jakos tak pozno mi sie wydaje , bo do cafyu przeciec wszystko trzeba wysllac jak najszybciej i do secu. nawet nie dal mi daty przewidzianej na porobd ani poczatku ciazy , dzis bylam na pobraniu krwi babka sie pyta a ja mowie ze nie wiem , jak debil....
w koncu koniec wakacji!! dzis szkola!!
milego dnia !!

Maryś - Fajnie, że się odezwałaś. Jeszcze tylko kilkanaście tygodniu i będziecie już razem wszyscy ! :) Maryś, możemy liczyć na jakieś foto małej księżniczki w niedalekim czasie ? ;)) no to Marcel najlepszy ! pojazd ma to siostra nie przeszkadza :-D - Biedny Danielek, oby szybko sobie poradził z nową sytuacją :( w końcu to on ostatnio był najmłodszym królewiczem, a tu nagle ktoś mu tytuł podkradł... :(

Zoe - nieciekawie masz... a nie masz możliwości weryfikacji wcześniejszej (np. telefonicznie), kogo zastaniesz na wizycie i ewentualnie przełożyć ?

Jospehine - DO ROBOTY ! :-D Chyba tydzień Ci został heheh :-D
a jak nie chcesz to ja pójdę za Ciebie! - włosy przefarbuję jak trzeba, okulary przeciwsłoneczne się założy:cool2:... a męża uprzedzisz, że masz świnkę i głos straciłaś... co by do mnie nic nie mówił i się nie zbliżał ! ;)
... a najlepiej to jeszcze mojego zaproponuję na sobowtóra i wszyscy będziemy zadowoleni !

reklama
yasemin : dzieki za propozycje :) hihihi
a czas mam do 8 czerwca, ale to i tak niewiele ... bo skoro nawter pomyslu nie mam to nawet nie wiem w ktora strone ruszyc ...

zoe : jak nie jetse sprzekonana do gina to zmien ! lepiej na poczatku ciazy niz w 3O tygodniu !!! masz do tego pelne prawo! to nie jest normalne ze nie podal daty eerminu i innych info, niby blahych a jednak podstawowa sprawa!

pupeczka moja wstala ze siesty i sie soba radujemy :) dla siebie mam go dzis tylko hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry