ca y est, zoe zaczyna nam o jedzeniu pisac

hahahahahhahaha apetycik widze dopisuje, hein ???
a z uczuleniem te zbym poszla do apteki pokazac 1-2 babkom i zpaytac co sadza i co polecaja
gdzie wszystkie wywyialo ?
Mistralka ? anucha? magda? antylopka ???????????????????????????????????????????????????
Josephine-jestem jestem,tylko reka mi dretwieje nazwijmy to delikatnie i nie jestem w stanie za wiele pisac.
Mam nowa zabawke ktora wie swie Samsung galaxy tab 2-wiec siedze do 21 i sciagam rozne aplikacjje,wideo do nauki fr i dekoracji tortow i zdjecia

))
Podczytuje wac co 2 dni z reguly,ale jak narazie nie bede sie wcinac bo uwierzcie ze nie mam sily;((((((((((((((
Zoe-narobilas mi smaka na szpinak!!!Jjem o polowe mniej od kilku dni,moja waga w przeciagu miesiaca skurczyla sie o 5 kg!!!
Czyli sama praca czlowiek chudnie

))))))))))))))))))))))Zadowalajace i nie oczywiste!
Mam pytanie;maz byl zarejestrowany w Pole-emploi przez 4 mies,ostatnio zadeklarowal ze przepracowal 147h bo tak mu szef napisal w smsie-ale w efekcie koncowym kwiecien na papierze(wyplacie)figuruje 66h a reszte wyplacili mu jako roznego rodzaju premie!!!!Byl przez 3 tyg jeden facet na zastepstwie naszego szefa ekipy i on namieszal ostro,przez niego jest taka sytuacja.
I teraz nie wiemy co mamy robic?isc do P;E i powiedziec jak jest czy zostawic to i przemilczec?
W styczniu jak pracowal i zadeklarowal inna ilosc godzin niz lu wyszla i nadlpacili mu-on musial im zwracac kase!A teraz to strach?Isc i wyjasniac,a jesli zadzwonia do naszej firmy i bedzie przechlapane co nie?Jak zaczna wscibiac nosa,szefowa zwolni meza!Kurde?
Wkurzeni jestesmy na maxa

W maju mamy ponad 175h i ciekawa jestem czy zadeklaruje nasza firma calosc czy znowu polowe w premie mu wlicza?
Milego dnia dziewczynki
Zjem obiadek i ide spacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc