reklama

Mamy z FRANCJI!

Mistarlka bo Ci kciukasy poodpadają :-D z umiarem z umiarem kobieto ;)

Zoe jak wysypka, lepiej ? Ty masz wysypkę na biodrach, a ja się chipsów nawpierdzielałam no i mam za swoje... potowarzyszę Ci z wysypką ale na twarzy :confused2:

Anucha, ty to zawsze mnie zadziwisz... nie możesz napisać normalnie tak jak my, że po supermarketach buszujesz czy warzywniakach ??? tylko wyskakujesz nam tu z sadzonkami ! To kiedy pierwszy zbiór ??? :)

PS: JOSEPHINE NIE CZYTAJ TEGO BO GROZIŁAŚ ZMIANĄ WĄTKU ;)

reklama
Yasemin czy lepiej nie wiem, ale juz nie swedzi:-) za to dzis bylam u dentysty , i przez tydzien mam chodzic bez zeba, (czworka na gorze) ...:baffled::baffled::baffled: takze nie do smiechu mi :szok:

milego dnia dziewczyny ja ide robic ciasto z jablkami , jak wyjdzie bo nowy przepis....:eek:

Czesc dzeiwczyny ja tu "nowa" znaczy nowa na blogu a we Francji od 97 juz... czyli dosc dlugo juz , jestem mama 2 ki malych dzieciaszkow dzieciaszkow , chetnie z wami popisze :) nawet bardzo chetnie :)

krapyka : hej :) witaj na BB :) zobaczysz ze szybko ci sie z nami spodoba i sie tu rozgoscisz na dobr e:)

tymczasem widze ze tu dalej temat pomidorow, myslicie ze nie rozszyfruje, co??? :)

glowa mnie boli. nie ma to jak sroda wdomu z dziecmi, i maz w pracy...
ale dzis ma wrocic wczesnier i planuje jechac do carrefoura, lodowka pusta, zyjemy z dnia na dzien, jeszcz enikt sie nie zmotywowalal jechac po wieksze zkaupy od powrotu z PL... nieldugo to mi sie i mrozone warzywa i ganty skoncza...
A do tego carrefour market wyslal now agazetke ( hahahaha tylko sie nie smiac! jak mozna o pomidorach to i o gazetkach promocyjnych mozna) i uwazam ze naparwde w tym tygodniu super promo robia !!!! albo znizki albo tak ze jak kupisz 1 rzecz to druga gratis. wiec jade np zrobic zapasy zelu pod prsyznic dove! 3pak za 3 euro co juz wychodzi zel za euro i jeszcze drugi trzypak gratis :) podobnie dezodoranty i inne... kto ma blisko carrfeour market to polecam, pierwszy raz a ztak dobre promocje widze, oferta wazna od dzis ! :)

Jak zwykle dzieje mi sie krzywda, jak zwykle jestem défavorisée, jak zwykle nie moge RÉVÉLER MA BEAUTÉ bo Carrefoura w moim miescidle brak....

temat pomidorow dobry , nie smiejcie sie , bo co roku sadze i tylko garstke tych malych koktajlowych udalo nam sie zjesc hmmm jak widac zadni z nas ogrodnicy wiec jak umiecie to dajcie rady bo u mnie wszyscy je lubia:) a z tym Carrefourem to masz racje ja mam taki maly 300 metrow od domu i tez taka taktyke wiekszasc w promocjach kupuje nawet jak przyda sie dopiero zel pod prysznic za 2 miesiace:)

kurcze pamietasz 97 rok ? jak to sie jezdilo jeszcze autokarami oczekiwania na granicy.... te podsteplowane pasporty? a ja tak anaiwna jeszcze wtedy ledwo po maturze , smiac mi sie chce z tych czasow:)

reklama
Krapyka podroz autokarami czasami 26 godzinna byla okropna...ale...ja mam jakas nostalgie...nigdy nie udawalo mi sie zasnac w autokarze...czlowiek mial duzo czasu na myslenie i przestawienie sie na nowa rzeczywistosc...zadnych tam super samsungow galaxy tylko walkman baterie paluszki i oswietlona autostrada w niemczech noca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry